fbpx

Oceđivač posuđa metalni BLACK 918

,

Oceđivač posuđa metalni BLACK 918

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Uz ovaj metalni oceđivač dobijate i veliku plasticnu tacnu koja ce skupljati visak vode.
Dimenzije tacne: 45x30cm
Metalni oceđivač za sudove se koristi za isušivanje posuđa nakon pranja. Obojen je bojom koja ga čini otpornim na koroziju.
Oceđivač ima otvore i rešetke na dnu i stranama kako bi omogućili slobodan protok vode iz posuđa i olakšali brže sušenje. Mogu da se postave iznad sudopere ili na kuhinjskom pultu.
Ovaj ocešivač ima rešetke dizajnirane da drze tanjire i ostalo posudje. Prednosti korištenja metalnog oceđivača za sudove uključuju: Uštedu prostora: Oceđivači su dizajnirani da maksimalno iskoriste prostor iznad sudopere ili na kuhinjskom pultu, što može biti korisno u manjim kuhinjama. Brže sušenje: Otvorena konstrukcija oceđivača omogućava brži protok zraka i sušenje posuđa, što može smanjiti vreme potrebno za ručno brisanje ili čekanje da se posuđe prirodno osuši. Higijena: Metalni oceđivači su lako održavajući i obično su otporni na bakterije i plijesan. Mogu se jednostavno očistiti sapunom i vodom ili staviti u perilicu posuđa. Izdržljivost: Metalni oceđivači su čvrsti i izdržljivi, te mogu izdržati težinu različitih vrsta posuđa bez savijanja ili lomljenja. Pri odabiru metalnog oceđivača za sudove, možete uzeti u obzir veličinu svog sudopera i kuhinje, potrebe za dodatnim funkcijama i dizajn koji se najbolje uklapa u vašu kuhinjsku estetiku
Šifra proizvoda: DCOHM918 Kategorije: ,
Ocedjivac posudja metalni BLACK 918
šifra artikla DCOHM918
boja: crna
Dimenzije: 48.5x30x10cm

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa