fbpx

Metalni stalak za kolače ČIPKA 1

, ,

Metalni stalak za kolače ČIPKA 1

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Metalni stalak za kolače ČIPKA 1

Dimenzije : prečnik 25 cm, ukupna visina 10 cm, visina čipke 3,5 cm

Elegantan i dekorativan

Metalni stalak za kolače ČIPKA 1 stalak za kolace
Metalni stalak za kolače ČIPKA 1 stalak za kolace

Nema na zalihama

Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 – Elegantna Dekoracija Vašeg Stola

 

 

Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 je više od običnog posuđa – to je izraz stila i elegancije koji će učiniti vašu proslavu nezaboravnom. Ovaj prelep stalak, sa svojim prečnikom od 25cm, pruža dovoljno prostora za raznovrsne poslastice, dok visina od 10cm čini svaki kolač lako dostupnim i primamljivim.

Jedna od najizraženijih karakteristika ovog stalaka je čipka visine 3,5cm, koja dodaje notu sofisticiranosti i delikatnosti. Njegova stabilna konstrukcija garantuje da će vaše poslastice biti sigurno izložene, čime stvara savršen spoj između funkcionalnosti i estetike.

Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 je multifunkcionalni dodatak vašem stolu koji ne samo da pruža elegantan vizuelni doživljaj već i otvara vrata kreativnosti u posluživanju raznovrsnih poslastica. Ovaj izuzetno stabilan i dekorativan stalak prepoznaje potrebu za različitim ukusima, nudeći prostor za posluživanje kako slatkih, tako i slanih delicija.

Posluženje za goste kao i posluženje za rođendan nikad nije bilo jednostavnije!

 

Kada je reč o slatkim kolačima, ovaj stalak omogućava da mini torte postanu centralni deo vaše proslave. Bilo da su bogato ukrašene fondanom, voćne ili čokoladne, svaka mini torta će doći do izražaja na prečniku od 25cm. Visina od 10cm čini poslastice lako dostupnim, omogućavajući gostima da uživaju u svakom zalogaju.

Kolači sa voćem takođe dobijaju posebno mesto na ovom stalaku. Raznobojne voćne kombinacije postaju pravo umetničko delo, a metalni stalak dodatno naglašava njihovu svežinu i privlačnost. Čak i kolači u čašama, moderni deserti sve popularniji na proslavama, mogu se elegantno predstaviti na ČIPKA 1 stalaku, čime se stvara harmonija između tradicije i savremenog pristupa posluživanju.

Ono što čini ovaj stalak zaista posebnim je njegova sposobnost da prihvati i slane poslastice poput rolati. Bez obzira da li se radi o rolatima sa sirom, šunkom, ili povrćem, Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 pruža siguran i impozantan način posluživanja slanih užitaka. Čipkasti detalji na visini od 3,5cm dodaju notu sofisticiranosti, čineći svaki slani rolat delom elegantne i ukusne prezentacije.

Zamislite scenu proslave gde gosti uživaju u raznovrsnim poslasticama koje su postavljene na ovom prelepom stalaku. Delikatni svetlosni efekti naglašavaju čipkaste detalje, dok mirisi slatkih i slanih specijaliteta mame goste da istraže bogatstvo ukusa. Vaša proslava postaje jedinstvena, sa svaki posluženim zalogajem koji pruža estetsko zadovoljstvo.

Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 nije samo komad posuđa; to je iskustvo koje obogaćuje vaše slavlje i čini svaki trenutak nezaboravnim. Izrazite svoj ukus i šarmirajte goste na potpuno nov način uz ovaj funkcionalni i elegantni dodatak vašem stolu.

Zamislite scenu proslave gde je Metalni Stalak za Kolače ČIPKA 1 postavljen kao centralni deo stola. Svetlost sveća se lomi kroz delikatne čipkaste detalje, a na stalaku se smenjuju raznobojne poslastice koje mame poglede svih prisutnih. Vaša proslava postaje prava čarolija, a svaki trenutak postaje još posebniji kada se posluženje dešava upravo na ovom elegantnom stalaku.

Učinite svaku proslavu nezaboravnom uz  Stalak ČIPKA 1 – jer svaki trenutak zaslužuje dodir elegancije. Nabavite ga danas i očarajte svoje goste na poseban način!

Za veći izbor stalaka za kolače pogledajte OVDE 

Metalni stalak za kolače ČIPKA 1 stalak za kolace
Metalni stalak za kolače ČIPKA 1 stalak za kolace

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Možda će vam se svideti …

Korpa