fbpx

Metalni čiviluk sa granit pločom 180

,

Metalni čiviluk sa granit pločom 180

2,690.00 rsd 2,242.00 rsd bez PDV

Metalni čiviluk sa granit pločom 180

Materijal: mermer/metal/plastika
Boja: braon/crna
Visina: 180cm
Postolje: fi 37cm
Metalni čiviluk sa granit pločom 180
Metalni čiviluk sa granit pločom 180 , čiviluk sa postoljem
Metalni čiviluk sa granit pločom 180 , čiviluk sa postoljem

U potrazi ste za elegantnim i funkcionalnim rešenjem za organizaciju u vašem prostoru? Predstavljamo vam Metalni čiviluk sa granit pločom 180 – savršen izbor za hodnik, sobu ili poslovni prostor.

Metalni čiviluk sa granit pločom 180 se ponosi svojom impresivnom visinom od 180cm, što ga čini idealnim izborom za sve vaše potrebe odlaganja. Ne samo da možete s lakoćom smestiti svoje omiljene jakne i mantile na ovaj čiviluk, već će vam ostati dovoljno prostora za dodatne komade odeće ili dodatke. Bez obzira na to koliko jakni ili kaputa imate, ovaj čiviluk će im pružiti adekvatan prostor za smeštaj, osiguravajući da vaš prostor uvek izgleda uredno i organizovano.

Što se tiče stabilnosti i sigurnosti, Metalni čiviluk sa granit pločom 180 . Njegovo postolje fi 37cm pruža čvrstu osnovu koja osigurava da čiviluk stoji čvrsto i stabilno na svom mestu. Bez obzira na količinu odeće koju na njega stavite, možete biti sigurni da će Metalni čiviluk sa granit pločom 180 ostati čvrsto i sigurno stajati bez naginjanja ili klizanja.

Metalni čiviluk sa granit pločom 180 , čiviluk sa postoljem
Metalni čiviluk sa granit pločom 180 , čiviluk sa postoljem

Ono što ovaj čiviluk čini zaista posebnim je njegova kombinacija materijala – mermera, metala i plastike. Ova harmonična spoj materijala ne samo da čini čiviluk izuzetno izdržljivim i dugotrajnim, već mu daje i estetsku privlačnost koja će privući pažnju svakog posmatrača. Kombinacija mermera, metala i plastike stvara savršen balans između modernog dizajna i tradicionalne elegancije, čineći Metalni čiviluk sa granit pločom 180 istinskim komadom nameštaja koji se ističe u svakom prostoru.

Dostupan je u kombinaciji boja braon i crna, što vam omogućava da izaberete kombinaciju koja najbolje odgovara vašem enterijeru. Bez obzira na to da li preferirate toplinu braon nijansi ili eleganciju crne, Metalni čiviluk sa granit pločom 180 će se savršeno uklopiti u vaš prostor.

Ako želite da dodate sofisticiranu notu svom hodniku, kombinacija braon i crne boje Metalni čiviluk sa granit pločom 180 će doprineti da vaš hodnik postane centralna tačka elegancije i funkcionalnosti. Braon nijanse unose toplinu i prijatan osećaj, dok crna dodaje dozu moderne elegancije, čineći vaš hodnik privlačnim i dobro organizovanim prostorom.

S druge strane, ako želite da unesete organizovanost i stil u svoju sobu ili poslovni prostor, Metalni čiviluk sa granit pločom 180 je takođe pravo rešenje. Kombinacija boja braon i crna omogućava vam da prilagodite čiviluk svom prostoru, čime se stvara skladna atmosfera koja inspiriše produktivnost ili opuštanje, u zavisnosti od namene prostora.

Bilo da se odlučite za braon, crnu ili njihovu kombinaciju,  čiviluk sa granit pločom 180 će doneti praktičnost, eleganciju i organizaciju u svaki prostor. Uz njega, vaš hodnik, soba ili poslovni prostor će zasijati novim sjajem, stvarajući harmoničnu atmosferu koja će oduševiti vas i vaše goste.

Čiviluk sa postoljem kao pravi izbor za svaku prostoriju.

Metalni čiviluk sa granit pločom 180 , čiviluk sa postoljem

Metalni čiviluk sa granit pločom 180 se ističe svojim stabilnim mermernim postoljem koje pruža izuzetnu čvrstoću i sigurnost. Ovo postolje nije samo estetski detalj, već i ključni element koji obezbeđuje da čiviluk stoji čvrsto na svom mestu, čak i kada je opterećen sa više komada odeće.

Mermerni materijal ne samo da dodaje eleganciju i luksuzni osećaj, već je i izuzetno izdržljiv, otporan na habanje i lako održavljiv. Njegova težina doprinosi stabilnosti čiviluka, sprečavajući ga da klizi ili pomeri se s mesta.

Stabilnost mermernog postolja čiviluka sa granit pločom 180 pruža vam mir uma, znajući da vaša odeća ostaje sigurna i organizovana bez rizika od prevrtanja ili oštećenja. Bez obzira na to koliko teških jakni ili kaputa postavite na čiviluk, mermerni temelj garantuje da će ostati čvrsto i pouzdano stajati, čineći Metalni čiviluk sa granit pločom 180 pouzdanim i dugotrajnim rešenjem za organizaciju vašeg prostora.

Ne samo što će vaše prostorije izgledati urednije, već će ovaj čiviluk dodati i dozu stila svakom ambijentu. Izaberite Metalni čiviluk sa granit pločom 180 i uživajte u praktičnosti i eleganciji u isto vreme. Organizacija nikada nije bila lakša!

Za još proizvoda za organizaciju domaćinstva, kliknite OVDE 

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa