fbpx

MELROSE Saksija 30X30cm H40CM saksija ČETVRTASTA 3

, , ,

MELROSE Saksija 30X30cm H40CM saksija ČETVRTASTA 3

650.00 rsd 542.00 rsd bez PDV

Melrose saksija

Šifra proizvoda: SI6104 Kategorije: , , ,

MELROSE Saksija 30X30cm H40CM

H 40cm, širina 30cm, zapremina 20L

Melrose saksija nema podmetac ali se na dnu nalazi drenaža
Dimenzije: 30x30cm x visina 40cm

Na dnu saksije sa nalaza drenaža za višak vode.
Dolazi u nekoliko boja: bela, lan, moka, antracit…

Plastična saksija četvrtastog oblika, modela Melrose, visine 40 cm i dimenzija 30 x 30 cm, može biti odličan izbor za različite vrste biljaka. Ovaj model saksije ima svoje jedinstvene karakteristike i mogućnosti koje omogućavaju raznovrsne primene u vašem okruženju. Evo nekoliko predloga za biljke i primene ove četvrtaste saksije Melrose:

Cvjetnice za Melrose saksiju: Saksija Melrose će biti savršen dom za raznobojne cvetnice poput petunija, begonija, kadifica ili muškatli. Njihovi šareni cvetovi će oživeti vaš prostor i doneti prijatnu atmosferu.

Sukulenti za Melrose saksiju: Sukulenti su odličan izbor za saksiju Melrose, zahvaljujući njenoj dubini i širini. Echeveria, kaktusi i aloe vera će se odlično osećati u njoj i doneti karakterističnu estetiku u vašem okruženju.

Začinske biljke za Melrose saksiju: Iskoristite ovu saksiju za gajenje začinskih biljaka kao što su bosiljak, majčina dušica, peršun ili origano. Saksija Melrose će im pružiti dovoljno prostora da rastu i donesu sveže ukuse u vaše kulinarske eksperimente.

Mali voćni grmovi za Melrose saksiju: Ako želite da imate sopstvenu malu voćnu baštu, razmislite o sadnji jagoda ili mini paradajza u saksiju Melrose. To će vam omogućiti da uživate u svežim plodovima direktno iz vašeg doma.

Biljke za dekoraciju u Melrose saksiji: Koristite saksiju Melrose za postavljanje dekorativnih biljaka kao što su dracena, filodendron ili biljka pauk. One će uneti svežinu i prirodnu lepotu u vaš prostor.

Saksija Melrose je multifunkcionalna i može se prilagoditi različitim vrstama biljaka i estetikama. Neka ova saksija postane deo vašeg doma i donese prirodu u vaš svakodnevni život. Ne zaboravite se brinuti o biljkama i redovno ih zalivati kako bi napredovale i ulepšavale vaš prostor.

 

Težina 0.20000000 kg
BOJE MELROSE

, , , , , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Korpa