fbpx

MELROSE Saksija 24X24CM H33CM ČETVRTASTA 2

, , ,

MELROSE Saksija 24X24CM H33CM ČETVRTASTA 2

390.00 rsd 325.00 rsd bez PDV

Melrose saksija

Šifra proizvoda: SI6115 Kategorije: , , ,

MELROSE Saksija 24X24CM H33CM

Dimenzije 24 x 24 x h33 cm / 11L

Melrose saksija nema podmetac ali se na dnu nalazi drenaža
Dolazi u nekoliko boja

Plastična saksija četvrtastog oblika, modela Melrose, visine 30 cm i dimenzija 24 x 24 cm, pruža razne mogućnosti za gajenje biljaka u vašem domu ili bašti. Saksija Melrose je funkcionalna i estetski privlačna, što je čini odličnim izborom za različite biljke. Evo nekoliko predloga za biljke i primene ove četvrtaste saksije Melrose:

Cvjetnice za saksiju Melrose: Saksija Melrose će divno uklopiti cvetnice poput petunija, begonija, kadifica ili muškatli. Njihovi šareni cvetovi će osvežiti vaš prostor i stvoriti prijatnu atmosferu.

Sukulenti u saksiji Melrose: Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, saksija Melrose je idealna za sukulente kao što su Echeveria, kaktusi i aloe vera. Ove biljke će dodati suptilnu eleganciju vašem okruženju.

Začinske biljke u saksiji Melrose: Iskoristite Melrose saksiju za gajenje začinskih biljaka kao što su bosiljak, majčina dušica, peršun ili origano. Ove biljke će vam omogućiti da uživate u svežim ukusima u vašim jelima.

Mali voćni grmovi u saksiji Melrose: Ako želite uzgajati voće, razmislite o sadnji malih voćnih grmova poput jagoda ili mini paradajza. Ovo će vam omogućiti da imate pristup ukusnim plodovima direktno iz svoje Melrose saksije.

Dekorativne biljke u saksiji Melrose: Melrose saksija se takođe može koristiti za postavljanje dekorativnih biljaka kao što su dracena, filodendron ili biljka pauk. Ove biljke će uneti dodatnu svežinu i prirodnu lepotu u vaš prostor.

Saksija Melrose je prilagodljiva i može se uklopiti u različite stilove uređenja i vrste biljaka. Neka ova saksija postane deo vašeg doma i doprinese prijatnoj atmosferi. Ne zaboravite redovno zalivati i brinuti se o biljkama kako bi uspešno rasle i očaravale vaše oko.

 

 

Težina 0.00000000 kg
BOJE MELROSE

, , , , , , ,

Korpa