fbpx

MELROSE Saksija 20X20CM H14 CM ČETVRTASTA 1

, ,

MELROSE Saksija 20X20CM H14 CM ČETVRTASTA 1

140.00 rsd 117.00 rsd bez PDV

Melrose saksija

Šifra proizvoda: SI6114 Kategorije: , ,

Dimenzije 20X20CM H14 CM

Melrose saksije 20x20x14cm
Melrose saksija nema podmetac ali se na dnu nalazi drenaža

U maloj plastičnoj četvrtastoj saksiji modela Melrose dimenzija 20×20 cm i visine 14 cm možete uzgajati različite vrste biljaka koje su prilagođene manjem prostoru. Evo nekoliko biljaka koje se često sade u ovakvim saksijama:

  1. Sukulenti: Sukulenti su odličan izbor za male saksije jer imaju plitak korenov sistem i ne zahtevaju puno prostora. Možete saditi različite vrste sukulenata kao što su kaktusi, eheverije, i crassula.
  2. Biljke začinskog bilja: Ova mala saksija je savršena za uzgoj začinskih biljaka kao što su bosiljak, peršun, majčina dušica, i origano. Ove biljke će vam omogućiti da imate sveže začine pri ruci za pripremu obroka.
  3. Cvjetnice: Možete posaditi manje cvetnice poput ljubičica, kadifica, begonija ili petunija. One će uneti boju i lepotu u vaš prostor.
  4. Svekrvin jezik (Sansevieria): Svekrvin jezik je izdržljiva biljka koja dobro uspeva u malim saksijama i čisti vazduh od štetnih materija.
  5. Biljke za stolove: Ako želite biljke za dekoraciju stolova ili police, možete koristiti male saksije za gajenje malih biljaka poput sukulenata, kaktusa ili biljaka pauk.
  6. Malo povrće: U ovoj saksiji možete uzgajati manje povrće kao što su cherry paradajzi ili ljute papričice.

Važno je da pravilno brinete o biljkama, obezbedite im dovoljno svetla, vode i hranljive podloge prema njihovim potrebama kako bi uspevale u maloj saksiji.

 

 

Težina 0.00000000 kg
BOJE MELROSE

, , , , , , ,

Korpa