fbpx

MELROSE SAKSIJA BIG ČETVRTASTA #40 H65 / 60L

, , ,

MELROSE SAKSIJA BIG ČETVRTASTA #40 H65 / 60L

1,690.00 rsd 1,409.00 rsd bez PDV

Melrose saksija

Šifra proizvoda: SI6116 Kategorije: , , ,

MELROSE  SAKSIJA #40 H65 / 60L

Velika plastična saksija četvrtastog oblika, modela Melrose, visine čak 65 cm i dimenzija 40 x 40 cm, pruža različite mogućnosti za uzgoj različitih biljaka. Ova impresivna saksija Melrose nudi mnogo opcija za kreiranje vašeg zelenog kutka. Evo nekoliko sjajnih predloga za biljke i primenu ove velike četvrtaste saksije Melrose:

Stabla i žbunje u saksiji Melrose: Ova velika saksija Melrose je idealna za uzgoj manjih stabala i žbunja. Razmislite o sadnji japanskog javora, kamelije ili božićnog drveta kako biste stvorili impresivan fokalni tačku u vašem dvorištu ili unutrašnjem prostoru.

Biljke s velikim lišćem: U saksiju Melrose možete posaditi biljke koje imaju velike i upečatljive listove, kao što su filodendron, monstera ili kordilina. Ove biljke će dodati dramatičan izgled vašem okruženju.

Cvetnice za saksiju Melrose: Ne zaboravimo na cvetnice! Saksija Melrose ovih dimenzija može primiti veće cvetnice poput ljiljana, hortenzija ili hrizantema. Ove biljke će stvoriti prekrasne cvetne aranžmane.

Ukrasne trave i bambus: Ova saksija Melrose može poslužiti kao savršeno okruženje za uzgoj ukrasnih trava kao što su pampas trava ili razne vrste bambusa. Ove biljke će dodati elegantnu i modernu notu vašem prostoru.

Primena ove velike četvrtaste saksije Melrose je raznovrsna i može se prilagoditi vašim estetskim preferencama i prostornim potrebama. Bilo da je postavljate u dvorištu, na terasi ili u unutrašnjem prostoru, ova saksija će sigurno privući pažnju i doprineti lepoti vašeg okruženja. Ne zaboravite redovno zalivati i brinuti se o biljkama kako bi se razvijale u punom sjaju i uživale u njihovom prisustvu. Saksija Melrose će postati pravo umetničko delo u vašem okruženju!

Dolazi u više boja

Materijal : PP

 

Težina 2.00000000 kg
BOJE MELROSE

, , , ,

Proizvođač

Proizvodnja Sanja ippi, Stara Pazova,Srbija

Korpa