fbpx

Kutija za hleb BAKED – plava

Akcija
,

Kutija za hleb BAKED – plava

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Kutija za hleb BAKED – plava
Dimenzije: dužina 40cm x 19cm x 19cm
Kutija je plastična i dolazi u dva različita dezena.
Sastoji se iz kutije i poklopca na kojem je i sam dezen.
Samo zatvaranje kutije nije hermetičko, dakle nema obično poklopanje. Kutija se ne može nositi kao nosiljka već samo za poklapanje hleba.
Kapacitet kutije je za dve standardne vekne hleba.
Šifra proizvoda: dc161059-1 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Kutija za hleb BAKED – Plava: Elegancija, Praktičnost i Svežina u Jednom Savršenom Pakovanju

Opis proizvoda:

U potrazi za kutijom koja će čuvati vaš omiljeni hleb i peciva na način koji pristaje modernom životnom stilu? Kutija za hleb BAKED u prelepom plavom tonu, dimenzija 40cm x 19cm x 19cm, nije samo posuda za čuvanje, već i stilski izraz i funkcionalno rešenje koje će oplemeniti vašu kuhinju.

Dizajn:

Ova plastična Kutija za hleb BAKED – plava nije samo kontejner, već i komad koji pridodaje eleganciju vašem prostoru. U ponudi su dva jedinstvena dezena, pa možete birati onaj koji najbolje odražava vašu estetiku. Dezen se prenosi i na poklopac, stvarajući harmoničan spoj između funkcionalnosti i vizuelne privlačnosti.

Praktičnost:

Kutija za hleb BAKED – plava se sastoji od čvrste osnove i poklopca na kojem je uklopljen dezen. Iako zatvaranje nije potpuno hermetičko, pruža adekvatnu zaštitu vašem hlebu i pecivu, održavajući njihovu svežinu. Kutija za hleb BAKED – plava je dizajnirana da ne bude samo praktična, već i estetski dopadljiva.

Dimenzije:

Sa dimenzijama 40cm x 19cm x 19cm, Kutija za hleb BAKED – plava ima dovoljno prostora za dve standardne vekne hleba. Ove dimenzije je čine idealnom za smeštanje na kuhinjski sto, radnu površinu ili policu, bez preopterećivanja prostora.

Funkcionalnost:

Ova kutija nije samo zaštita od starenja hleba, već i stilski detalj koji doprinosi uređenju kuhinje. Iako nije koncipirana kao nosiljka, poklopac se jednostavno postavlja i uklanja, čineći pristup hlebu brzim i jednostavnim.

Kutija za hleb BAKED – Plava je više od običnog kontejnera; to je izraz stila, praktičnosti i pažljivog dizajna. Odaberite funkcionalnost koja se uklapa u vaš životni stil i dodajte dašak elegancije svakodnevnim trenucima. Sa Kutijom za hleb BAKED, vaša kuhinja će postati mesto gde se susreću praktičnost i estetika. Učinite svaki obrok svežim i stilizovanim uz ovu izvanrednu kutiju!

Dizajn:

Kutija za hleb BAKED u plavoj boji pruža više od jednostavnog odlaganja hleba; ona predstavlja spoj suptilne elegancije i funkcionalnosti. Svestrani dizajn ove plastične kutije nudi vam jedinstvenu priliku da personalizujete izgled vaše kuhinje.

Kolekcija Dezena: Uz ponudu od dva različita dezena, ova kutija postaje izraz vašeg individualnog stila. Prilika da birate između elegancije klasičnog ili osvežavajuće moderne šare pruža vam mogućnost da kutiju prilagodite vašem ukusu i enterijeru.

Inkorporirani Dezen: Dezen nije samo dodatak, već ključni deo dizajna. Elegantno inkorporiran na poklopac, dezen donosi dodatnu dimenziju kutiji, pružajući ne samo funkcionalnost već i estetsku vrednost. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi stvorio harmoniju između oblika i boja, čineći ovu kutiju ne samo praktičnim rešenjem već i vizuelnim užitkom.

Estetska Vrednost: Ova kutija za hleb nije samo posuda, već i umetničko delo koje može transformisati vašu kuhinju. Savremeni dizajn prilagođava se svakom prostoru, dodajući notu sofisticiranosti i svežine. Kutija ne samo da čuva vaš hleb, već i ističe se kao deo dekoracije prostora.

Kombinacija Funkcionalnosti i Estetike: Dok dezen doprinosi vizuelnoj atraktivnosti, važno je napomenuti da to ne umanjuje funkcionalnost kutije. Savršeno uklapanje poklopca na osnovu obezbeđuje adekvatnu zaštitu hleba, čuvajući njegovu svežinu. U ovom spoju funkcionalnosti i estetike, Kutija za hleb BAKED postaje neizostavan deo vaše kuhinje, istovremeno zadovoljavajući vaše estetske i praktične potrebe.

Praktičnost:

Konstrukcija: Kutija za hleb BAKED je izgrađena sa pažnjom prema čvrstoći i dugotrajnosti. Sastoji se iz izdržljive osnove i precizno dizajniranog poklopca koji čine skladnu celinu. Ovaj spoj čvrstog materijala osigurava da vaš hleb bude zaštićen od spoljnih uticaja, čuvajući svežinu i ukus svakog zalogaja.

Optimalna Zaštita: Iako hermetičko zatvaranje nije prisutno, kutija pruža optimalnu zaštitu koja je ključna za očuvanje svežine hleba. Poklopac savršeno naleže na kutiju, stvarajući zaštitni omotač koji sprečava nepotrebno izlaganje vazduhu i vlazi. Ovaj princip čuva hleb od brzog starenja, omogućavajući vam da uživate u svakom zalogaju kao da je sveže pečen.

Dizajn Bez Nosača: Kutija je pažljivo koncipirana kako bi optimalno štitila hleb, ali i kako bi se uklopila u svakodnevni život. Važno je napomenuti da se kutija ne može nositi kao nosiljka. Umesto toga, dizajniran je kao elegantan pokrivač koji lako možete postaviti i ukloniti. Ovo dodatno olakšava pristup hlebu, a istovremeno čini kutiju lako uklopivom u vašu kuhinjsku estetiku.

Zadržavanje Svežine: Kroz dizajniranje svestranog sistema zaštite, kutija pruža odgovarajuću ventilaciju koja sprečava kondenzaciju, čuvajući hleb od nepotrebnog vlaženja. Ova pažljivo odabrana ravnoteža između ventilacije i zaštite čini kutiju idealnom za svakodnevnu upotrebu, garantujući da će vaš hleb ostati sočan i ukusan duže vreme.

Praktičnost u Fokusu: U suštini, Kutija za hleb BAKED naglašava praktičnost u svakom detalju svog dizajna. Ne samo da štiti vaš omiljeni hleb, već i olakšava svakodnevno korišćenje bez kompromisa sa svežinom. Investirajte u ovu kutiju kako biste unapredili vašu kuhinju sa spojem izdržljivosti i funkcionalnosti.

Kapacitet:

Prostornost za Porodične Potrebe: Kada je reč o kapacitetu, Kutija za hleb BAKED nije samo skladište, već dom za vaše omiljene vrste hleba. Sa dovoljno prostora za dve standardne vekne, ova kutija postaje pouzdano i prostrano rešenje koje zadovoljava potrebe celog domaćinstva. Porodični obroci postaju jednostavniji i organizovaniji uz mogućnost čuvanja više vrsta hleba u isto vreme.

Pogodna za Druženja sa Gostima: Planirate li okupljanje sa prijateljima ili porodičnu večeru? Kutija za hleb BAKED se ističe svojom prostranošću, pružajući vam mogućnost da poslužite raznovrsne vrste hleba i peciva. Svi će uživati u svežini i ukusu, a estetika kutije dodatno doprinosi dekoraciji vašeg stola ili kuhinjskog prostora.

Praktičnost Sa Stilom: Dimenzije kutije (40cm x 19cm x 19cm) su pažljivo odabrane kako bi se postigao balans između kapaciteta i kompaktne veličine. Ovo znači da kutija može ugostiti dovoljno hleba za veće grupe, ali istovremeno neće zauzimati previše prostora u vašoj kuhinji. Ova praktičnost sa stilom čini Kutiju za hleb BAKED savršenim dodatkom za domaćinstvo koje vodi računa o detaljima.

Uklapanje u Svaki Kuhinjski Prostor: Bez obzira na veličinu vaše kuhinje, Kutija za hleb BAKED je dizajnirana kako bi se uklopila sa lakoćom. Njene dimenzije omogućavaju postavljanje na radnu površinu, policu, ili stol, čime se prilagođava vašem prostoru. Estetski privlačan izgled kutije doprinosi ukupnom ambijentu, čineći je ne samo funkcionalnom već i dekorativnom.

Prilagodljivost za Sve Prilike: Ova kutija nije samo rešenje za svakodnevnu upotrebu, već i prilagodljiv partner za posebne prilike. Bilo da je reč o porodičnom doručku, večeri sa prijateljima ili svečanom okupljanju, Kutija za hleb BAKED će zadovoljiti sve vaše potrebe i dodati notu organizovanosti i stila.

Estetski Ugođaj: Kutija za hleb BAKED – Plava predstavlja ne samo čuvara svežine vašeg omiljenog hleba već i vizuelni izazov koji oplemenjuje atmosferu vaše kuhinje. Suptilna plava boja, u kombinaciji sa pažljivo odabranim dezenima, stvara harmoničan sklad koji čini ovu kutiju ne samo korisnim dodatkom već i estetskim elementom.

Elegancija Dezena: Elegancija dezena, koji se prefinjeno proteže na poklopac kutije, postavlja BAKED kao vrhunski stilski dodatak vašem domu. Svaki detalj pažljivo je osmišljen kako bi doprineo ukupnom dojmu, a dezen na poklopcu ističe se kao umetnički izraz. Ova kutija ne čuva samo hleb, već i donosi dozu umetnosti u svakodnevni život.

Prostranost i Praktičnost: Prostranost kutije omogućava smeštanje dve standardne vekne hleba, čineći je idealnom za porodične obroke i druženja sa gostima. Ovaj kapacitet se postiže bez zauzimanja suviše prostora u vašoj kuhinji, čime se naglašava pažnja prema praktičnosti i efikasnosti.

Univerzalna Prilagodljivost: Zahvaljujući svojim dimenzijama, Kutija za hleb BAKED nije samo ograničena na funkcionalnost u kuhinji. Može se lako uklopiti u različite prostore, od radnih površina do trpeza, donoseći jedinstven pečat gde god da se nalazi. Ova univerzalna prilagodljivost čini je svestranim komadom za različite potrebe i prilike.

Poziv na Akciju: Nabavite svoju Kutiju za hleb BAKED danas i učinite svaki trenutak uživanja u pekarskim poslasticama posebnim. Osim što će sačuvati svežinu vašeg hleba, ova kutija će dodati notu luksuza i stila u vaš dom. Prepustite se kombinaciji funkcionalnosti, estetike i praktičnosti koju nudi BAKED – Plava, i doživite kuhinju na potpuno nov način!

 

 

Proizvođač

Poreklo Turska, uvoznik za Srbiju TPR Kovplast, KG, Golubinci

Korpa