fbpx

Kupatilski set BIRD 3/1 ( korpa za prljav veš, pedalka, wc četka )

,

Kupatilski set BIRD 3/1 ( korpa za prljav veš, pedalka, wc četka )

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: PD339pd388pd365-B Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Dimenzije:

Korpa za prljav veš h53x44,5×38,5cm (55L);

Kanta za smeće pedalka sa uloškom h27,5cm i ø22,5 cm;

WC četka h37cm

Set u kome dolazi tri stvari kao što su korpa za prljav veš, kanta ta smeće i wc četka.
Korpa za prljav veš je zapremine 55L i sasvim je dovoljna za veliki broj stvari u jednoj četvoročlanoj porodici. Može sve zajedno da stane kao što su par farmerica, nekoliko velikih peškira, donji veš, majica i naravno posteljina. Sam poklopac je šupljikav kako bi dozvoljavao vazduhu da cirkuliše. Sam poklopac je takođe veoma čvrst kako bi mogli na njega dodatno veš da ostavljamo. Korpa je u potpunosti zatvorena tako da vam može nekada poslužiti i kao malo bure, jer neće ništa curiti iz nje. Sama aplikacija na njoj nije lepljena, nego izlivena zajedno sa plastikom tako da nemate bojazan da će se odlepiti ili slično. Veoma je postojana i trajaće koliko traje i korpa.

Kanta za smeće u zavisnosti od samog odabira seta dolazi u dve varijante. Kao kantica klatno ili pedalka (pogledajte sve slike u objavi)
Kod kante za smeće sa sistemom pedale dolazi sa unutrašnjom kanticom (uloškom). Dakle kad se napuni smeće, izvadite samo uložak i iznesite napolje. Namenjena je za svo smeće iz kupatila (papir, ulošci, iskorišćeni šamponi, paste za zube, četkice i sl). Jedino što u njih ne smete nikako bacati jeste bilo šta užareno (pepeo, opuške cigareta i drugo).
Uglavnom su zapremine oko 9L što je sasvim dovoljno za nedeljnu količinu smeća u kupatilu.
Što se tiče kantice sa klatnom ona nema unutrašnji uložak, samo se skine poklopac klatno i smeće može da se izbaci napolje.
Kako su kantice plastične kad se zaprljaju lako ih operete pod tušem ili crevom u dvorištu.

WC četka je svakako najzamenljiviji deo u kupatilu. Brze se troše, lome, prljaju , a naročito ako se koriste duže vreme, počnu da se osećaju. WC četka dolazi iz dva dela odnosno njegog postolja i same četke sa drškom. Uglavnom su visine od 35 do 41cm

 

 

Težina 0.20000000 kg

Proizvođač

Proizvođač ELIF ,Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa