detalji artikla

Silikonska Mušema 70cm širina rolne

  • Cena sa PDV-om: 85 , 00 RSD
  • Bez PDV-a: 71 , 00 RSD

ŠIRINA 70CM  DEBLJINA JE 1 MM ŠTO GARANTUJE VRHUNSKI KVALITET I SPORO HABANJE - SEČEMO NA TRAŽENU DUŽINU PO DUŽNOM DECIMETRU! 

CENA JE FORMIRANA NA 10CM DUZINE!

NA PRIMER: UKOLIKO JE VAŠ STO DIMENZIJA 160 CM DUŽINE I 80 CM ŠIRINE, MI VAM MOŽEMO ISEĆI I POSLATI 160 CM SA ŠIRINOM 90CM. VI JE SAMI DALJE UKRAJATE I ISECATE MAKAZAMA ILI SKALPEROM.  VI PORUČUJETE TAKO ŠTO ĆETE ODREDITI KOLIČINU 16 (16 X 10CM = 160CM), JER JE KOLIČINA 1 IZRAŽENA KAO 1DM TJ 10CM.


ODGOVARA NA SVE VRSTE DRVENIH I PLASTIČNIH STOLOVA. ŠTO DUŽE SILIKONSKA MUŠEMA STOJI NA STOLU TO JE NJENO PRIJANJANJE BOLJE. 

NAJBITNIJA ODLIKA I SVRHA SILIKONSKE MUŠEME JE TA DA TRAJNO ČUVA POVRŠINU VAŠEG STOLA. VEOMA SE LAKO PREBRIŠE VODOM I KRPOM, OTPORNA JE RAZNE UDARE, TANJIRI, TACNE I ČAŠE NEĆE VIŠE KLIZITI PO NJOJ.

PVC MUŠEMA JE PROIZVEDENA U SKLADU SA OEXO-TEX, REACH STANDARDIMA.

MUŠEMA JE ZDRAVSTVENO ISPRAVNA, SHODNO ODREDBAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE I PRAVILNIKA O USLOVIMA        U POGLEDU ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE KOJI SE MOGU STAVLJATI U PROMET NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE / CRNE GORE / BOSNE I HERCEGOVINE / REPUBLIKE HRVATSKE / MAKEDONIJE I SLOVENIJE.

 

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.

Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Kontakt
Dostava