DOSTAVA PO KILOGRAMU OD 240 RSD!

detalji artikla

SILIKONSKA MUŠEMA KRISTAL ŠIRINE 100CM

  • Cena sa PDV-om: 89 , 00 RSD
  • Bez PDV-a: 74 , 00 RSD
  • Proizvođači PlastikaOnline
  • Šifra artikla: SMM100KR
  • Dostupnost: Na stanju

Silikonska mušema sa efektom kristala!
Dimenzije 100x100 890din. Širina je 100cm,debljina 1mm,  dužinu birate sami. Štiti vaš sto i izgleda kao staklo. Dolazi sa zaštitnim celofanom koji se uklanja neposredno pre stavljanja na sto. Pogodna za svetle i tamne površine.

NA PRIMER: UKOLIKO JE VAŠ STO DIMENZIJA 160 CM DUŽINE I 100 CM ŠIRINE, MI VAM MOŽEMO ISEĆI I POSLATI 160 CM SA ŠIRINOM 100CM. VI JE SAMI DALJE UKRAJATE I ISECATE MAKAZAMA ILI SKALPEROM.  VI PORUČUJETE TAKO ŠTO ĆETE ODREDITI KOLIČINU 16 (16 X 10CM = 160CM), JER JE KOLIČINA 1 IZRAŽENA KAO 1DM TJ 10CM.


ODGOVARA NA SVE VRSTE DRVENIH I PLASTIČNIH STOLOVA. ŠTO DUŽE SILIKONSKA MUŠEMA STOJI NA STOLU TO JE NJENO PRIJANJANJE BOLJE. 

NAJBITNIJA ODLIKA I SVRHA SILIKONSKE MUŠEME JE TA DA TRAJNO ČUVA POVRŠINU VAŠEG STOLA. VEOMA SE LAKO PREBRIŠE VODOM I KRPOM, OTPORNA JE RAZNE UDARE, TANJIRI, TACNE I ČAŠE NEĆE VIŠE KLIZITI PO NJOJ.

PVC MUŠEMA JE PROIZVEDENA U SKLADU SA OEXO-TEX, REACH STANDARDIMA.

MUŠEMA JE ZDRAVSTVENO ISPRAVNA, SHODNO ODREDBAMA ZAKONA O ZDRAVSTVENOJ ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE I PRAVILNIKA O USLOVIMA        U POGLEDU ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PREDMETA OPŠTE UPOTREBE KOJI SE MOGU STAVLJATI U PROMET NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE / CRNE GORE / BOSNE I HERCEGOVINE / REPUBLIKE HRVATSKE / MAKEDONIJE I SLOVENIJE.

 

NAPOMENA : JEDNOM ISEČENE MUŠEME NE PODLEŽU REKLAMACIJI I NIJE MOGUĆA ZAMENA.


NAPOMENA: sliku je poslao naš kupac!

Napiši recenziju

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good