DOSTAVA PO KILOGRAMU OD 240 RSD!

Modul artikala

Bigplast

 Saksija hydriaT15  Saksija hydriaT15

Bigplast

Saksija hydriaT15

85 Ex Tax: 71

Dimenzije: Ø15 Visina: 14cm Litara: 1   saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da vam ne treba podmetač. One su dekorativne i služe kao obloda da stavite cveće koje je u saksiji za rasad ili u staroj saksiji. Isto tako možete zasaditi i direktno. Na dno saksije..

Alegra 12 Saksije Alegra 12 Saksije

Bigplast

Alegra 12 Saksije

115 Ex Tax: 96

Dimenzije : Ø12 Visina: 11cm Litara: 1.5   Sveden okrugao oblik za one koji vole jednostavnost. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači d..

Alegra 14 Saksije Alegra 14 Saksije

Bigplast

Alegra 14 Saksije

130 Ex Tax: 108

Dimenzije : Ø14 Visina: 14cm Litara: 2   Sveden okrugao oblik za one koji vole jednostavnost. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da v..

Cherry 18 saksije Cherry 18 saksije

Bigplast

Cherry 18 saksije

120 Ex Tax: 100

Dimenzije : Ø18 Visina: 8.5cm Litara: 1   Odlična za kaktuse i vaše kreacije. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da vam ne ..

Cherry 24 saksije Cherry 24 saksije

Bigplast

Cherry 24 saksije

200 Ex Tax: 167

Dimenzije : Ø24 Visina: 11cm Litara: 3   Odlična za kaktuse i vaše kreacije. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da vam ne ..

Crystal  14 Saksije Crystal  14 Saksije

Bigplast

Crystal 14 Saksije

160 Ex Tax: 133

Dimenzija : Ø14 Visina: 13cm Litara: 1.5 Standardan dizajn sada u novom odelu. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko ž..

Crystal  16 Saksije Crystal  16 Saksije

Bigplast

Crystal 16 Saksije

200 Ex Tax: 167

Dimenzija : Ø16 Visina: 16cm Litara: 1.5 Standardan dizajn sada u novom odelu. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko ž..

Crystal 12 Saksije Crystal 12 Saksije

Bigplast

Crystal 12 Saksije

115 Ex Tax: 96

Dimenzija : Ø12 Visina: 11cm Litara: 0.8 Standardan dizajn sada u novom odelu. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko ž..

Crystal 20 Saksije Crystal 20 Saksije

Bigplast

Crystal 20 Saksije

270 Ex Tax: 225

Dimenzija : Ø20 Visina: 19cm Litara: 4 Standardan dizajn sada u novom odelu. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko žel..

Diva četvrtasta i sistem za zalivanje Diva četvrtasta i sistem za zalivanje

Bigplast

Diva četvrtasta i sistem za zalivanje

1,200 Ex Tax: 1,000

Dimenzije Otvor 20x20 cm Visina 33 cm..

DRAMA-MiX & PlaY DRAMA-MiX & PlaY

Bigplast

DRAMA-MiX & PlaY

285 Ex Tax: 237

Dimenzije : 2x12 cm DRAMA saksije će kao i sama reč dati poseban izgled vašem prostoru.Budite u korak sa nama i pratite trendove.Zbog svoje veličine pogodna za stočiće,radne površine,radne stolove,prozorsku dasku,dnevnu sobu ili kuhinju...

FRAJLE-MiX & PlaY FRAJLE-MiX & PlaY

Bigplast

FRAJLE-MiX & PlaY

285 Ex Tax: 237

Dimenzije : 2x 14cm Četvrta u nizu Mix & PlaY saksija sada pod nazivom FRAJLE.Stari oblik u modernom ruhu. Zbog svoje veličine pogodna za stočiće,radne površine,radne stolove,prozorsku dasku,dnevnu sobu, kuhinju ili gde god vi to poželite. Dve saksije prečnika 14 cm sa tacnom.Napravlj..

Hydria17 saksije Hydria17 saksije

Bigplast

Hydria17 saksije

170 Ex Tax: 142

      Dimenzija  Ø17 Visina: 16cm Litara: 1.5 Neobičan dizajn. Pogodan oblik za svaki prostor. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. saksije su kreirane tako da ..

HydriaT17 saksije HydriaT17 saksije

Bigplast

HydriaT17 saksije

120 Ex Tax: 100

Dimenzija  Ø17 Visina: 16cm Litara: 1.5 Neobičan dizajn. Pogodan oblik za svaki prostor. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da va..

Inspira-MiX & PlaY Inspira-MiX & PlaY

Bigplast

Inspira-MiX & PlaY

340 Ex Tax: 283

Dimenzije : 2x 14cm Treća u nizu Mix & PlaY saksija sada pod nazivom INSPIRA.Ratan šara tako lepo isprepletana. Zbog svoje veličine pogodna za stočiće,radne površine,radne stolove,prozorsku dasku,dnevnu sobu, kuhinju ili gde god vi to poželite. Dve saksije prečnika 14 cm sa tacnom.Napravlj..

JAZZ-MiX &PlaY JAZZ-MiX &PlaY

Bigplast

JAZZ-MiX &PlaY

285 Ex Tax: 237

Dimenzije : 2 x 15cm Druga u nizu Mix & PlaY saksija sada pod nazivom JAZZ.Saksija na tri ćoška,teško ju je ne zapaziti.Elegantna i moderna sada dostupna u 10 boja. Zbog svoje veličine pogodna za stočiće,radne površine,radne stolove,prozorsku dasku,dnevnu sobu, kuhinju ili gde god vi to ..

Kafa šoljica Kafa šoljica

Bigplast

Kafa šoljica

1,500 Ex Tax: 1,250

Dimenzije: 30cmx30cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Kaktus Kaktus

Bigplast

Kaktus

825 Ex Tax: 687

Dimenzije: 17cmx17cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Kvadrat Kvadrat

Bigplast

Kvadrat

825 Ex Tax: 687

Dimenzije: 17cmx17cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Leptir mali Leptir mali

Bigplast

Leptir mali

1,035 Ex Tax: 862

Dimenzije: 16cmx20cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Leptir Veliki Leptir Veliki

Bigplast

Leptir Veliki

1,780 Ex Tax: 1,483

Dimenzije: 33cmx27cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Magnetika 6 saksije Magnetika 6 saksije

Bigplast

Magnetika 6 saksije

150 Ex Tax: 125

Dimenzije : Ø5 Visina: 5cm Saksije sa magnetom pogodne za malo cveće. Sjajna plastika sa UV zaštitiom.   Magnetika saksija spremna za vaše ideje. Moderne boje i oblici. Sve što vam treba je vaša ideja i magnetika. U saksiju možete stavljati do 100 grama težine. Evo n..

Magnetika 9 saksije Magnetika 9 saksije

Bigplast

Magnetika 9 saksije

405 Ex Tax: 337

Dimenzije : Ø9 Saksije sa magnetom pogodne za malo cveće. Sjajna plastika sa UV zaštitiom.   Magnetika saksija spremna za vaše ideje. Moderne boje i oblici. Sve što vam treba je vaša ideja i magnetika. U saksiju možete stavljati do 300 grama težine. Evo nekih ideja koje Vam ..

Magnetika cube saksije Magnetika cube saksije

Bigplast

Magnetika cube saksije

300 Ex Tax: 250

Dimenzije : 6x6 Saksije sa magnetom pogodne za malo cveće. Sjajna plastika sa UV zaštitiom. Magnetika saksija spremna za vaše ideje. Moderne boje i oblici. Sve što vam treba je vaša ideja i magnetika. U saksiju možete stavljati do 150 grama težine. Evo nekih ideja koje Vam mogu pomo..

Magnetika hello saksije Magnetika hello saksije

Bigplast

Magnetika hello saksije

150 Ex Tax: 125

Dimenzije : Ø5 Visina: 5cm Saksije sa magnetom pogodne za malo cveće. Sjajna plastika sa UV zaštitiom.   Magnetika saksija spremna za vaše ideje. Moderne boje i oblici. Sve što vam treba je vaša ideja i magnetika. U saksiju možete stavljati do 100 grama težine. Evo n..

Magnetika twin saksije Magnetika twin saksije

Bigplast

Magnetika twin saksije

360 Ex Tax: 300

Dimenzije : Ø6 Saksije sa magnetom pogodne za malo cveće. Sjajna plastika sa UV zaštitiom. Magnetika saksija spremna za vaše ideje. Moderne boje i oblici. Sve što vam treba je vaša ideja i magnetika. U saksiju možete stavljati do 150 grama težine. Evo nekih ideja koje Vam mogu pomoć..

Moj zid, moj kutak 1 Moj zid, moj kutak 1

Bigplast

Moj zid, moj kutak 1

630 Ex Tax: 525

Dimenzije: 13cmx18cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Moj zid, moj kutak 2 Moj zid, moj kutak 2

Bigplast

Moj zid, moj kutak 2

1,995 Ex Tax: 1,662

Dimenzije: 25cmx32cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Moj zid, moj kutak 3 LOVE Moj zid, moj kutak 3 LOVE

Bigplast

Moj zid, moj kutak 3 LOVE

2,465 Ex Tax: 2,054

Dimenzije: 27cmx50cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Moj zid, moj kutak 3 TALAS Moj zid, moj kutak 3 TALAS

Bigplast

Moj zid, moj kutak 3 TALAS

2,465 Ex Tax: 2,054

Dimenzije: 27cmx50cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Orhid 13 saksije Orhid 13 saksije

Bigplast

Orhid 13 saksije

220 Ex Tax: 183

  Dimenzija Ø13Izaberite opcijuØ9Ø13Ø15 Visina: 16cm Litara: 1.4 Specijalno dizajnirana za orhideje sa ispupčenim dnom. Elegantan dizajn. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabil..

Orhid 15 saksije Orhid 15 saksije

Bigplast

Orhid 15 saksije

270 Ex Tax: 225

  Dimenzije: Ø15 Visina: 18cm Litara: 2.5 Specijalno dizajnirana za orhideje sa ispupčenim dnom. Elegantan dizajn. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot”..

Orhid T13 saksije Orhid T13 saksije

Bigplast

Orhid T13 saksije

220 Ex Tax: 183

    Dimenzije: Ø13 Visina: 16cm Litara: 1.4 Specijalno dizajnirana za orhideje sa ispupčenim dnom. Elegantan dizajn. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. saksije su kreiran..

Panel Cvet Panel Cvet

Bigplast

Panel Cvet

845 Ex Tax: 704

Dimenziija : 16x14 Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom...

Panel drvo Panel drvo

Bigplast

Panel drvo

1,140 Ex Tax: 950

  Dimenzije : 13x30 Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kre..

Panel Mesec Panel Mesec

Bigplast

Panel Mesec

545 Ex Tax: 454

Dimenziija 13x11                                                                                ..

Panel Mesec Veliki Panel Mesec Veliki

Bigplast

Panel Mesec Veliki

870 Ex Tax: 725

           Dimenzija  : 20x17 Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike..

Panel Srce Malo Panel Srce Malo

Bigplast

Panel Srce Malo

735 Ex Tax: 612

Dimenzije: 17cmx15cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Panel Srce Veliko Panel Srce Veliko

Bigplast

Panel Srce Veliko

1,440 Ex Tax: 1,200

Dimenzije: 30cmx26cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Panel Zvezda Panel Zvezda

Bigplast

Panel Zvezda

595 Ex Tax: 496

Dimenzije: 13cmx13cm Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kredom. ..

Panel Zvezda Velika Panel Zvezda Velika

Bigplast

Panel Zvezda Velika

980 Ex Tax: 817

Dimenzije: 20cmx20cm  Metalni paneli su osmšljeni kao dodatak Magnetika saksijama. U raznim bojama i oblicima učiniće Vaš prostor zabavnijim i jedinstvenim. U setu dobijate i tiple za kačenje na zid. Takođe naše panele možete korisiti i kao podsetnike za vaše obaveze ili crtati po njima kred..

Pehar saksije FI28 -žardinjere Pehar saksije FI28 -žardinjere

Bigplast

Pehar saksije FI28 -žardinjere

250 Ex Tax: 208

RASPRODATO! Dimenzije : FI28x17x30H cm..

Pehar saksijeFI33-žardinjere Pehar saksijeFI33-žardinjere

Bigplast

Pehar saksijeFI33-žardinjere

350 Ex Tax: 292

RASPRODATO!  Dimenzije : fi 33x17x36H cm..

Pehar visoki - žardinjera Pehar visoki - žardinjera

Bigplast

Pehar visoki - žardinjera

350 Ex Tax: 292

Dimenzije ; 30x28x43 cm , fi 30..

Pehar visoki - žardinjera Pehar visoki - žardinjera

Bigplast

Pehar visoki - žardinjera

250 Ex Tax: 208

Dimenzije ; 25x25x36 cm , fi 25..

Queens saksije 14 Queens saksije 14

Bigplast

Queens saksije 14

165 Ex Tax: 137

Dimenzija  : 14x14 Visina: 13cm Litara: 1.7 Perfektan dizajn. 4 veličine. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što zn..

Queens saksije 16 Queens saksije 16

Bigplast

Queens saksije 16

195 Ex Tax: 162

Dimenzija  : 16x16 Visina: 15cm Litara: 2.6 Perfektan dizajn. 4 veličine. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što zn..

Queens saksije 18 Queens saksije 18

Bigplast

Queens saksije 18

265 Ex Tax: 221

Dimenzija  : 18x18 Visina: 17cm Litara: 4.2 Perfektan dizajn. 4 veličine. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što zn..

Queens saksije 20 Queens saksije 20

Bigplast

Queens saksije 20

315 Ex Tax: 262

 Dimenzije  : 20x20                                                                             &nbs..

Saksija Dentelle 16 Saksija Dentelle 16

Bigplast

Saksija Dentelle 16

225 Ex Tax: 187

Dimenzije : Ø16 Visina: 17cm Litara: 1.3   Retro i elegantan stil. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko želi mo..

Saksija Diva 20 Saksija Diva 20

Bigplast

Saksija Diva 20

1,200 Ex Tax: 1,000

Dimenzije  : Prečnik 20cm visina 33 cm Žardinjera-saksija sa zalivajućim sistemom.Sve ostaje čisto nema više belih tragova na tacni. Sistem vam pokazuje kada vode ima ili kada nema. Presadjivanje: Prvo sklopite sistem.Imate video(uputstvo) u prilogu i ubacite u saksiju.  Po želji&n..

Saksija Hydria Saksija Hydria

Bigplast

Saksija Hydria

115 Ex Tax: 96

Dimenzije: Ø15 Visina: 14cm Litara: 1   saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da vam ne treba podmetač. One su dekorativne i služe kao obloda da stavite cveće koje je u saksiji za rasad ili u staroj saksiji. Isto tako možete zasaditi i direktno. Na dno saksije..

Saksija orhid 9 Saksija orhid 9

Bigplast

Saksija orhid 9

90 Ex Tax: 75

Dimenzija: Ø9 Visina: 11cm Litara: 0.5 Saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači da vam ne treba podmetač. One su dekorativne i služe kao obloda da stavite cveće koje je u saksiji za rasad ili u staroj saksiji. Isto tako možete zasaditi i direktno. Na dno saksije stavite prvo..

Saksija stars Ratan 14 Saksija stars Ratan 14

Bigplast

Saksija stars Ratan 14

190 Ex Tax: 158

Dimenzije: Ø14 Visina: 14cm Litara: 1.7 Dodirnite stil. Uklopite je u vaš prostor. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa ratan šarom i ima UV stabilnost. Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko želi mož..

Saksija stars Ratan 16 Saksija stars Ratan 16

Bigplast

Saksija stars Ratan 16

210 Ex Tax: 175

Dimenzije: Ø16 Visina: 16cm Litara: 2.5 Dodirnite stil. Uklopite je u vaš prostor. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa ratan šarom i ima UV stabilnost. Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko želi mož..

Saksija stars Ratan 20 Saksija stars Ratan 20

Bigplast

Saksija stars Ratan 20

300 Ex Tax: 250

Dimenzije: Ø20 Visina: 20cm Litara: 4 Dodirnite stil. Uklopite je u vaš prostor. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa ratan šarom i ima UV stabilnost. Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko želi može ..

Saksija stars Ratan 25 Saksija stars Ratan 25

Bigplast

Saksija stars Ratan 25

570 Ex Tax: 475

Dimenzije: Ø25 Visina: 25cm Litara: 8   Dodirnite stil. Uklopite je u vaš prostor. Saksija ima tacnu i nema rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa ratan šarom i ima UV stabilnost. Saksije nemaju rupu ali imate tacnu za njih. Mogu služiti kao dekorativne a ko želi m..

Stars Saksija 10 Stars Saksija 10

Bigplast

Stars Saksija 10

100 Ex Tax: 83

Dimenzije : Ø10 Visina: 9cm Litara: 0.6   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” š..

Stars Saksija 12 Stars Saksija 12

Bigplast

Stars Saksija 12

115 Ex Tax: 96

Dimenzije : Ø12 Visina: 11cm Litara: 1   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” št..

Stars Saksija 14 Stars Saksija 14

Bigplast

Stars Saksija 14

135 Ex Tax: 112

Dimenzije : Ø14 Visina: 13cm Litara: 1.7   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” ..

Stars Saksija 17 Stars Saksija 17

Bigplast

Stars Saksija 17

190 Ex Tax: 158

Dimenzije : Ø17 Visina: 16cm Litara: 2.7   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” ..

Stars Saksija 20 Stars Saksija 20

Bigplast

Stars Saksija 20

280 Ex Tax: 233

Dimenzije : Ø10 Visina: 19cm Litara: 4.7   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” ..

Stars Saksija 25 Stars Saksija 25

Bigplast

Stars Saksija 25

465 Ex Tax: 387

Dimenzije : Ø25 Visina: 24cm Litara: 10   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” š..

Stars Saksija 30 Stars Saksija 30

Bigplast

Stars Saksija 30

690 Ex Tax: 575

Dimenzije : Ø30 Visina: 29cm Litara: 18   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” št..

Stars Saksija 7 Stars Saksija 7

Bigplast

Stars Saksija 7

70 Ex Tax: 58

Dimenzije : Ø7 , h6  Litara : 0,15 Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost.   BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” što znači..

Stars Saksija plus 12 Stars Saksija plus 12

Bigplast

Stars Saksija plus 12

135 Ex Tax: 112

Dimenzije : Ø12 Visina: 11cm Litara: 1   Najbolje prodavana saksija. 8 veličina. Moderne boje. Saksija nema tacnu i rupe na dnu. Saksija napravljena od plastike sa visokim sjajem i ima UV stabilnost. BIGPlast saksije su kreirane tako da služe kao “cachepot” št..

Žardinjera Dentelle vista Žardinjera Dentelle vista

Bigplast

Žardinjera Dentelle vista

285 Ex Tax: 237

Dimenzija 30 cm gornji otvor dužina 12 cm širina 15 cm visina. Cena prikazana na sajtu je sa tacnom.Sjajna saksija sa ukrasom kao čipka.Prva saksija-žardinjera sa čipkom proizvedena u Srbiji.Idealno staje na dasku prozora. Saksija nema rupe na dnu. Kako ćete probušiti rupice,lako?Na dnu saksije vid..

Žardinjera ratan Žardinjera ratan

Bigplast

Žardinjera ratan

415 Ex Tax: 346

Dimenzije ŠxVxD: 15cmx16cmx50cm Litara: 5 Osvežite vašu terasu i baštu. Žardinjera ima tacnu i ima rupe na dnu. Žardinjera napravljena od plastike sa visokim sjajem i ratan šarom i ima UV stabilnost . Tacna je prikačena za žardinjeru i po potrebi može da se skida radi čišćenja...

Prikazuje 1 do 68 od 68 (1 Strana)