SAKSIJE ZA ORHIDEJE

SAKSIJE ZA ORHIDEJE

Orhideje su najbogatija familija skrivenosemenica i ujedno druga najveća porodica biljaka na planeti. Njihova brojnost od dvadeset hiljada vrsta, uključujući i hibridne oblike nastale ukrštanjem već poznatih, je fascinantna. Elegancija i nežni izgled ovih biljaka odiše raškošću i lepotom i privlači sve ljubitelje cveća.

Orhideje raspolažu zanosnim spektrom boja i njihovom neverovatnom kombinacijom koja seže od snežno bele, preko jarko crvene i nebo plave, žute, ljubičaste do tamnijih nijansi. Iako su se nekada smatrale vrlo nedostižnim biljkama, jer su orhideje egzotične i tropske biljke poreklom iz jugoistočne Azije, danas je to drugačije. Uz pravilnu negu i dosta ljubavi, orhideje mogu procvetati u  svakom domu.

Mi možemo da Vam ponudimo najširi spektar saksija namenjenih baš upravo za pravilan uzgoj ovih lepotica. Veliki izbor modela kao i boja vam osigurava da ćete sigurno baš kod nas pronaći saksiju koja se savršeno uklapa u vašu viziju savršene saksije za vašu orhideju.Držač za orhideju Držač za orhideju

Uvoznik Trioplast Vigo com za Srbiju, poreklo Turska

Držač za orhideju

170 RSD Ex Tax: 142

????Dimenzije: h60cm x 10cm????Držač je od plastike. Unutar držača nalaze se vazdušati balončići koji imitiraju kapljice vode. Na svakom držaču nalazi se po 4 zavijutka na koje se orhideja moze zakačiti i uz njega rasti.www.plastikaonline.rs..

ORHIDEJA SAKSIJA FI14 ORHIDEJA SAKSIJA FI14

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

ORHIDEJA SAKSIJA FI14

190 RSD Ex Tax: 158

Dimenzija : fi 14, visina 13ORHIDEJE SU NAJBOGATIJA FAMILIJA SKRIVENOSEMENICA I UJEDNO DRUGA NAJVEĆA PORODICA BILJAKA NA PLANETI. NJIHOVA BROJNOST OD DVADESET HILJADA VRSTA, UKLJUČUJUĆI I HIBRIDNE OBLIKE NASTALE UKRŠTANJEM VEĆ POZNATIH, JE FASCINANTNA. ELEGANCIJA I NEŽNI IZGLED OVIH BILJAKA ODI..

ORHIDEJA SAKSIJA FI18 ORHIDEJA SAKSIJA FI18

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

ORHIDEJA SAKSIJA FI18

250 RSD Ex Tax: 208

Dimenzija : fi 18, visina 17ORHIDEJE SU NAJBOGATIJA FAMILIJA SKRIVENOSEMENICA I UJEDNO DRUGA NAJVEĆA PORODICA BILJAKA NA PLANETI. NJIHOVA BROJNOST OD DVADESET HILJADA VRSTA, UKLJUČUJUĆI I HIBRIDNE OBLIKE NASTALE UKRŠTANJEM VEĆ POZNATIH, JE FASCINANTNA. ELEGANCIJA I NEŽNI IZGLED OVIH BILJAKA ODI..

SAKSIJA LALA FI 11 SAKSIJA LALA FI 11

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA FI 11

120 RSD Ex Tax: 100

Dimenzije : fi 11, visina 10 cmDa li volite lale? Pošto mi obožavamo! Saksija koja svojim dizajnom podseća na sam cvet lale sigurno će privući svačiju pažnju! Jednostavne linije, ženstven dizajn i moderne boje su spremne za svakog da ulepša svaki kutak svog prostora! Ukrasne saksije su namenjene za ..

SAKSIJA LALA FI 14 SAKSIJA LALA FI 14

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA FI 14

140 RSD Ex Tax: 117

Dimenzije : fi 14, visina 13 cmDa li volite lale? Pošto mi obožavamo! Saksija koja svojim dizajnom podseća na sam cvet lale sigurno će privući svačiju pažnju! Jednostavne linije, ženstven dizajn i moderne boje su spremne za svakog da ulepša svaki kutak svog prostora! Ukrasne saksije su namenjene za ..

SAKSIJA LALA FI 18 SAKSIJA LALA FI 18

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA FI 18

220 RSD Ex Tax: 183

Dimenzije : fi 18, visina 16 cmDa li volite lale? Pošto mi obožavamo! Saksija koja svojim dizajnom podseća na sam cvet lale sigurno će privući svačiju pažnju! Jednostavne linije, ženstven dizajn i moderne boje su spremne za svakog da ulepša svaki kutak svog prostora! Ukrasne saksije su namenjene za ..

SAKSIJA LALA FI 22 SAKSIJA LALA FI 22

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA FI 22

250 RSD Ex Tax: 208

Dimenzije : fi 22, visina 21 cmDa li volite lale? Pošto mi obožavamo! Saksija koja svojim dizajnom podseća na sam cvet lale sigurno će privući svačiju pažnju! Jednostavne linije, ženstven dizajn i moderne boje su spremne za svakog da ulepša svaki kutak svog prostora! Ukrasne saksije su namenjene za ..

SAKSIJA LALA FI 28 SAKSIJA LALA FI 28

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA FI 28

360 RSD Ex Tax: 300

Dimenzije : fi 28, visina 26 cmDa li volite lale? Pošto mi obožavamo! Saksija koja svojim dizajnom podseća na sam cvet lale sigurno će privući svačiju pažnju! Jednostavne linije, ženstven dizajn i moderne boje su spremne za svakog da ulepša svaki kutak svog prostora! Ukrasne saksije su namenjene za ..

SAKSIJA LALA ZIDNA SA SEPARATOROM SAKSIJA LALA ZIDNA SA SEPARATOROM

Proizvođač : Kovplast, KG, Golubinci, Srbija

SAKSIJA LALA ZIDNA SA SEPARATOROM

190 RSD Ex Tax: 158

Dimenzije : DEO DO ZIDA : 16CM                    VISINA 17CM                    ŠIRINA 14CMDA LI VOLITE LALE? POŠTO MI ..

Prikazuje 1 do 9 od 9 (1 Strana)