fbpx

Fiokar OSCAR svetlo plavi pun color 1/4

,

Fiokar OSCAR svetlo plavi pun color 1/4

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Fiokar OSCAR svetlo plavi pun color 1/4

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Plastična višenamenska fioka 1/4 sa fiokama i točkićima.
Dimenzije: visina 72,5cm širina 29,5cm dužina 39,5cm
Sve naše fiokare pogledajte na linku ovde.

 

Šifra proizvoda: tp432-svpl Kategorije: ,

Fiokar OSCAR svetlo plavi pun color 1/4

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Plastična višenamenska fioka 1/4 sa fiokama i točkićima.
Dimenzije: visina 72,5cm širina 29,5cm dužina 39,5cm
Fiokar dolazi sa 4 fioke i točkićima. Veoma je stabilan i prostoran za svoju veličinu.
Dobio je naziv višenamesnki zato što ga možete koristiti u kupatilu, kuhinji, hodniku, kancelariji, ostavi…
Jednostavan je za sastavljanje, a isto tako i za rastavljanje ako to budete nekad želeli.
Odličan je za održavanje, jer je ravan, dovoljno ga je prebrisati samo mokrom krpom.
Nije vodopropustan, napravljen je od polipropilena. Ako vam se nešto slučajno prospe u samoj ladici tj fioci, neće iscuriti na donje zato što su mu fioke izlivene cele. Ne samo što se neće ništa curiti nego neće upijati ni mirise.
Nažalost drveni fiokari u kupatilu ne mogu bez redovnog održavanja – farbanja, zato što upijaju vlagu.
Stoga ovaj fiokar je savršen da bude tamo gde je velika vlaga, naročito u zamagljenom kupatilu posle kupanja.
Možete ga držati čak i u kabini za tuširanje, voda mu apsolutno ništa ne može.
Dimenzije jedne fioke: dubina 15cm, širina 27cm, dužina 39cm
Boje: svetlo plava, tamno plava, crvena

“Fiokar OSCAR: Elegancija i Praktičnost u Jednom”

Ovaj fiokar je jedan od najsvestranijih komada nameštaja koji se može pronaći na tržištu. Sa svojim jedinstvenim dizajnom i brojnim funkcionalnostima, nalazi primenu u različitim prostorima u domu, od dnevnih soba do spavaćih soba i kancelarija. Ovaj tekst će istražiti različite primene i karakteristični dizajn.

1. **Dnevna Soba:** Savršen je za dnevne sobe jer omogućava organizaciju različitih predmeta poput knjiga, časopisa, daljinskih upravljača i drugih sitnica koje se često koriste u tom prostoru. Možete ga koristiti kao centralni komad nameštaja ili kao dodatnu policu za odlaganje stvari.

2. **Spavaća Soba:** U spavaćim sobama može poslužiti za organizaciju odeće, obuće i dodatnih posteljina. Njegove fioke i police omogućavaju vam da lako pristupite svojim stvarima, čuvajući ih uredno i organizovano.

3. **Kuhinja:** U kuhinji se može koristiti za skladištenje posuđa, čaša, posuđa za pečenje, ili čak za odlaganje aparata poput miksera ili tostera. To će vam pomoći da organizujete svoju kuhinju i maksimalno iskoristite prostor.

4. **Kancelarija:** Takođe je odličan za kancelarijski prostor. Može poslužiti za organizaciju dokumenata, knjiga, kancelarijskog materijala i drugih radnih potrepština. Ovaj komad nameštaja će pomoći da održavate urednost i produktivnost u kancelariji.

5. **Dečije Sobe:** U dečijim sobama može biti koristan za organizaciju igračaka, knjiga, odeće i drugih dečijih stvari. Njegova izdržljivost čini ga pogodnim za dečiju upotrebu, a njegov stil doprinosi dečijem okruženju.

**Dizajn:**

Fiokar OSCAR se ističe svojim karakterističnim dizajnom koji kombinuje eleganciju i praktičnost. Evo nekoliko ključnih karakteristika njegovog dizajna:

1. **Moderan Izgled:**Ima modernu estetiku koja će se uklopiti u različite dekorativne stilove. Njegova jednostavna, čista linija i neutralna boja čine ga svestranim komadom za različite prostore.

2. **Kvalitetna Izrada:** Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost. Jaka konstrukcija i precizna izrada čine ga pouzdanim i trajnim komadom nameštaja.

3. **Praktične Fioke:**Opremljen je brojnim fiokama koje pružaju mnogo prostora za odlaganje različitih predmeta. Fioke su lako izvlačive i pružaju jednostavan pristup stvarima koje čuvate.

4. **Ergonomske Drške:** Fioke su opremljene ergonomski oblikovanim drškama koje olakšavaju otvaranje i zatvaranje fioke. Ove drške dodaju praktičnost i stil dizajnu.

**Zaključak:**

Fiokar OSCAR je višenamenski komad nameštaja koji se ističe svojim izdržljivim dizajnom i svestranom primenom. Bez obzira na to gde ga koristite u svom domu, ovaj komad nameštaja će unaprediti organizaciju i dodati eleganciju prostoru. Sa Fiokarom OSCAR možete lako održavati uređenost i efikasnost u različitim prostorima, čineći ga vrednom investicijom za svakog ko ceni praktičnost i stil.

Sve naše fiokare pogledajte na linku ovde.

 

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa