fbpx

Električni aparat protiv komaraca i insekata

, , , ,

Električni aparat protiv komaraca i insekata

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Da li ste umorni od borbe sa komarcima? Predstavljamo vam naš Električni aparat protiv komaraca i insekata. Dizajniran da pruži efikasnu zaštitu bez štetnih hemikalija i gasova, ovaj uređaj će vam doneti mirne i bezbrižne noći.

Električni aparat protiv komaraca i insekata koristi inovativnu tehnologiju, kombinujući ljubičastu LED lampu koja privlači komarce, sa elektrifikovanom metalnom mrežom koja ih efikasno uništava. Komarci su opčinjeni svetlošću i dolaze do naelektrisanog dela koji ih nezvučno neutrališe.

Ovaj aparat pokriva prostor do 16 kvadratnih metara, što ga čini idealnim za korišćenje u kućnim uslovima, na terasama ili unutrašnjim prostorijama. Najbolji neprijatelj komaraca tokom letnjeg perioda i toplih vremenskih uslova!

Kao uređaj koji troši vrlo malo električne energije, ovaj aparat možete ostaviti da radi 24/7 – pružajući vam konstantnu zaštitu. Pored toga, dizajniran je sa zgodnom kukom za kačenje, ali ga možete postaviti i na pod, policu, sto ili pult.

Električni aparat protiv komaraca i insekata je izuzetno jednostavan za upotrebu. Svetli kao noćno svetlo, privlači i ubija komarce, pružajući instant zaštitu. Bezbedan je za decu i kućne ljubimce i troši minimalno električne energije. Bez upotrebe insekticida, hemikalija i otrova, ovaj uređaj je 100% ekološki proizvod.

Održavanje je lako. Montažni poklopac se može skinuti radi čišćenja i štiti od dodirivanja električne mreže smeštene unutar lampe. LED lampa emituje UV svetlost koja privlači insekte, a kontakt sa visokonaponskom metalnom mrežom izaziva strujni udar.

Kupovinom našeg Električnog aparata protiv komaraca i insekata, investirate u kvalitetan i dugotrajan proizvod. Pruža efikasnu zaštitu od komaraca i druge neželjene štetočine, a njegova jednostavnost i praktičnost čine ga idealnim dodatkom svakom domu. Otkrijte kako ovaj aparat može unaprediti kvalitet vašeg života, i pridružite se hiljadama zadovoljnih korisnika širom sveta!

Šifra proizvoda: nmdr12 Kategorije: , , , ,

Električni aparat protiv komaraca i insekata

Dimenzije 26 x 12 cm

 

Proizvođač

Poreklo Kina, uvoznik SMM RODA, Zemun

Korpa