fbpx

Drveni Cipelarnik SINBO 4 – beli

,

Drveni Cipelarnik SINBO 4 – beli

1,890.00 rsd 1,575.00 rsd bez PDV

Drveni Cipelarnik SINBO 4

Dimenzije : 50×18,5 , visina 65 cm

Razmak između polica : 15 cm

Sam cipelarnik ima 4 sprata, na svaki sprat može da se stavi 3 para obuće ( ukupno 12 pari ).

Drveni cipelarnik SINBO 4
Drveni cipelarnik SINBO 4

 

Nema na zalihama

Drveni Cipelarnik SINBO 4: Moderan, Praktičan i Prostran

 

Dobrodošli u svet praktičnosti i elegancije sa Sinbo 4 drvenim cipelarnikom – savršenim rešenjem za organizaciju vaše obuće u unutrašnjem prostoru vašeg doma. Sa svojim atraktivnim dizajnom, kompaktnim dimenzijama i kapacitetom za 12 pari obuće, ovaj regalni cipelarnik postaće neizostavan deo vašeg hodnika ili bilo koje druge prostorije.

Drveni cipelarnik SINBO 4
Drveni cipelarnik SINBO 4

Specifikacije proizvoda

Sinbo 4 drveni cipelarnik ima impresivne karakteristike koje ga izdvajaju iz mase:

  • Dimenzije: 50×18.5 cm sa visinom od 65 cm, pružajući dovoljno prostora za vašu obuću.
  • Kapacitet: Sa četiri nivoa i razmakom od 15 cm između polica, ovaj cipelarnik lako prima 12 pari obuće svih vrsta.
  • Materijal: Pregradne šipke izrađene su od drveta, garantujući dugotrajnost i čvrstoću.
  • Montaža: Jednostavan proces montaže bez potrebe za dodatnim alatima. Cipelarnik dolazi rastavljen u kutiji, a postavljanje je brzo i lako – samo umetnite šipke u bočni ram.

Elegantan i Dekorativan Dizajn

Sinbo 4 cipelarnik nije samo praktičan, već i dekorativan. Svetla boja drveta dodaje notu elegancije i postaće upečatljiv detalj u svakom prostoru. Ovaj cipelarnik je dizajniran s posebnom pažnjom kako bi se uklopio u različite enterijere, čineći vaš dom organizovanim i estetski prijatnim.

Drveni cipelarnik SINBO 4
Drveni cipelarnik SINBO 4

Višenamenska Upotreba

Osim što je idealan za čuvanje cipela, Sinbo 4 cipelarnik pruža mogućnosti višenamenske upotrebe. Možete ga postaviti ne samo u hodniku već i u ostavi, dnevnoj sobi ili bilo kojoj drugoj prostoriji. Ove police nisu ograničene samo na obuću – koristite ih kao praktičnu policu za razne druge stvari, prilagođavajući ih vašim potrebama.

Drveni cipelarnik : Jednostavan za Održavanje

Održavanje Sinbo 4 cipelarnika je brzo i jednostavno. Dovoljno je prebrisati ga vlažnom krpom, čime će ostati čist i sjajan godinama. Materijali visokog kvaliteta garantuju dugotrajnost proizvoda, čak i uz svakodnevnu upotrebu.

Montaža Bez Napora

Sastavljanje ovog cipelarnika je pravi užitak, posebno zbog intuitivnog procesa montaže. Bitno je da prvo postavite spoljne prečage, a zatim dodate unutrašnje police. Ova jednostavna procedura omogućava vam da brzo i lako uživate u svim prednostima Sinbo 4 cipelarnika.

Prenosivost i Pristupačnost

Jedna od ključnih prednosti Sinbo 4 cipelarnika je njegova prenosivost. Sa dve ručke pri vrhu, možete ga jednostavno pomeriti sa svim cipelama kad god želite očistiti pod ispod njega. Ova karakteristika čini ga fleksibilnim i praktičnim rešenjem u poređenju s drugim cipelarnicima koji su teški za pomeranje, čime se omogućava temeljno čišćenje prostora ispod.

Drveni cipelarnik SINBO 4
Drveni cipelarnik SINBO 4

Drveni cipelarnik Sinbo 4 je ne samo funkcionalan komad nameštaja za organizaciju obuće već i estetski doprinos vašem domu. Sa svojim jednostavnim održavanjem, svestranom upotrebom i lakoćom montaže, ova polica postaće neprocenjiv deo vašeg svakodnevnog života. Prilagodljivost, kvalitet i moderni dizajn čine ga izuzetnim izborom za sve one koji traže praktična i estetski prijatna rešenja za organizaciju svog prostora.

Drveni cipelarnik SINBO 4

Naručite svoj Sinbo 4 drveni cipelarnik danas i transformišite svoj prostor u uredan i stilizovan dom!

Ukoliko ste zaintereosvani za još neke modele cipelarnika , kliknite OVDE

Proizvođač

Zemlja porekla Kina, Uvoznik za Srbiju: Tuto Per Tutti N. Bograd

Korpa