fbpx

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD

,

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD

2,290.00 rsd 1,909.00 rsd bez PDV

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD

Dimenzije : visina 136 cm, dubina 20cm, širina izmedju nogica 51 cm

Visina polica : 21cm

Multifunkcionalna drvena polica.

 

Šifra proizvoda: seobt5103 Kategorije: ,
Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD – elegancija u svakom kutku vašeg doma!

 

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD, predstavlja savršen spoj funkcionalnosti i estetike. Ova inovativna i elegantna polica donosi sve što vam je potrebno za organizaciju prostora u kupaonici, pritom dodajući toplinu i karakter svojim svetlim drvetom.

Dimenzije ove police pažljivo su birane kako bi pružile maksimalnu funkcionalnost. Sa visinom od 136 cm, širinom od 20 cm i razmakom od 21 cm između polica, Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD nudi dovoljno prostora za različite toaletne potrepštine. Tri nivoa omogućavaju vam da organizujete peškire, toalet papir, vlažne maramice i ostale sitnice na praktičan i pristupačan način.

Ono što Toilet Wood čini posebnim jeste njegov doprinos estetici prostora. Drvo koje dominira ovom policom donosi toplinu i prijatnost, stvarajući atmosferu opuštanja i udobnosti u vašoj kupaonici. Ovaj komad nameštaja nije samo sredstvo za organizaciju; to je vizuelno privlačan element koji unapređuje izgled vašeg prostora.

Montaža je pojednostavljena zahvaljujući plastičnim delovima i nedostatku srafova, čineći ovu policu pristupačnom i jednostavnom za sve. Postavljanjem iznad WC šolje, Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD ne samo da rešava pitanje skladištenja već i dodaje sofisticiranost prostoru.

Uz Toilet Wood, ne samo da organizujete svoju kupaonicu, već i stvarate prostor ispunjen toplinom i stilom. Ovo je više od police; to je dodatak koji transformiše vaš prostor u ugodno i funkcionalno okruženje.

Dimenzije drvene polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD su pažljivo planirane kako bi pružile optimalnu praktičnost i efikasnost u organizaciji vaše kupaonice. Sa ukupnom visinom od 136 cm, širinom od 20 cm i razmakom od 21 cm između polica, ova polica se ističe kao savršeno dimenzioniran komad nameštaja.

Visina od 136 cm osigurava da police pokrivaju veći deo vertikalnog prostora iznad WC šolje, čime se maksimalno iskorištava dostupan prostor. Ova visina omogućava vam da organizujete i čuvate različite predmete, od peškira do toalet papira, na jednom mestu, bez potrebe za dodatnim namještajem.

Širina od 20 cm čini Toilet Wood izuzetno kompaktnom, omogućavajući mu da se lako uklopi u različite prostorne konfiguracije kupaonice. Ova dimenzija čini policu dovoljno prostranom da pruži dovoljno skladišnog prostora, a istovremeno je dovoljno tanka da ne ometa kretanje u prostoru.

Razmak od 21 cm između polica omogućava smeštanje predmeta različitih veličina, pružajući vam priliku da organizujete stvari na način koji vam najviše odgovara. Bilo da su to veći peškiri, rolna toalet papira ili vlažne maramice, ovaj razmak između polica omogućava vam fleksibilnost u organizaciji.

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD je ne samo funkcionalna polica, već i estetski dobro promišljen komad nameštaja koji objedinjuje praktičnost i dizajn. Sa svojim precizno odabranim dimenzijama, ovaj drveni komad ne samo da optimizuje prostor već i doprinosi ukupnom vizualnom dojmu vaše kupaonice.

Jednostavna montaža Toilet Wood drvene police za WC šolju na 3 nivoa predstavlja ključnu karakteristiku koja ovu policu čini pristupačnom i korisnom svima. Proces montaže je osmišljen da bude brz, jednostavan i bez potrebe za srafovima, zahvaljujući pametno dizajniranim plastičnim delovima.

Montaža se vrši uz pomoć plastičnih delova koji se lako uklapaju, čineći ovu policu idealnom opcijom čak i za one bez prethodnog iskustva u sastavljanju nameštaja. Odsustvo potrebe za srafovima ne samo da pojednostavljuje proces montaže već i eliminiše potrebu za alatima, čineći ga pristupačnim i dostupnim svima.

Ova svestrana i praktična polica može se postaviti gotovo bilo gde u vašem kupatilu, omogućavajući vam da prilagodite organizaciju prostora prema vašim potrebama i željama. Ipak, njena efikasnost posebno dolazi do izražaja kada je postavljena iznad WC šolje. Ovaj strateški položaj omogućava vam da iskoristite vertikalni prostor iznad WC-a, pružajući dodatni prostor za skladištenje bez narušavanja osnovne funkcionalnosti prostora.

Dodatni prostor iznad WC šolje često ostaje neiskorišćen, ali Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD  ga pretvara u praktičan deo vaše kupaonice. Ova polica ne samo da rešava pitanje skladištenja već i doprinosi organizaciji prostora na način koji je jednostavan, pristupačan i elegantan.

Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD predstavlja ne samo običnu policu već pravi komad nameštaja koji se izdvaja po spoju izuzetne funkcionalnosti i estetske vrednosti. Ova multifunkcionalna polica na 3 nivoa nije samo rešenje za skladištenje u kupaonici; ona je elegantan dodatak koji unosi toplinu i karakter drveta u vaš prostor.

Ovaj komad nameštaja nije samo odabrana polica već je pažljivo osmišljen kako bi stvorio harmoniju između praktičnosti i lepote. Materijalizacija drveta dodaje toplinu i prijatnost, stvarajući ugodnu atmosferu u vašoj kupaonici. Toilet Wood je više od jednostavne police; to je umetnički izraz koji unapređuje estetski dojam vašeg prostora.

S obzirom na svoje trodimenzionalne karakteristike, ova polica ne samo da pruža dodatni prostor za skladištenje već i unapređuje prostor vizuelno. Dostupna na 3 nivoa, omogućava vam da organizujete predmete na način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Odmicanjem od klasičnih polica, Drvena polica za WC šolju na 3 nivoa TOILET WOOD postaje središnji element koji spaja funkcionalnost sa stilom.

Unoseći ovu multifunkcionalnu policu u vašu kupaonicu, unapređujete prostor na jednostavan način. Drvo koje dominira ovim komadom nameštaja ne samo da donosi prirodnu lepotu već i stvara toplinu koja čini prostor ugodnim i opuštajućim. Ovaj spoj funkcionalnosti i estetike čini Toilet Wood neizostavnim delom opremanja vaše kupaonice na način koji odražava vašu sofisticiranost i pažnju prema detaljima.

 

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa