fbpx

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF

, , ,

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF

2,490.00 rsd 2,075.00 rsd bez PDV

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF

Dimenzije police : širina 28cm, dužina 49cm , visina 93 cm

Razmak između polica je 23 cm

Dimenzije korpe : 39×21 cm , dubina 10 cm.

 

Drvena polica sa 2 korpe – BASKET SHELF za funkcionalnost i eleganciju u svakom prostoru

Ovde vam predstavljamo našu izvanrednu drvenu policu sa 2 korpe, koja nosi prestižno ime -Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF. Ova polica nije samo funkcionalan komad nameštaja, već i pravo umetničko delo koje će unaprediti estetiku vašeg doma. Sa impresivnom visinom od 93cm, prostranom širinom od 49cm i dubinom od 28cm, ova polica predstavlja idealno rešenje za organizaciju i skladištenje raznih predmeta.

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF se izdvaja svojom raznovrsnošću u korišćenju prostora. Osim što pruža dovoljno prostora za organizaciju, ova polica donosi i dozu šarma u svaki kutak vašeg doma. Sa dva nivoa ravnih polica i dve izuzetno praktične korpe, ova polica omogućava optimalno korišćenje prostora bez gubitka stila.

Dimenzije polica su pažljivo osmišljene kako bi se prilagodile različitim potrebama. Razmak između polica je 23cm, pružajući dovoljno prostora za odlaganje stvari svih veličina. Sam dizajn korpi dimenzija 39x21cm sa dubinom od 10cm omogućava vam da organizujete i lako pristupite svakom predmetu.

Ono što ovu policu čini posebnom je lakoća sklapanja. Bez potrebe za alatom ili šrafovima, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF se sastavlja uz pomoć inteligentnih plastičnih nastavaka. Ovo čini proces postavljanja brzim i jednostavnim, omogućavajući vam da brzo uživate u prednostima ove izuzetne police.

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF je višenamenski komad nameštaja koji će ulepšati svaki kutak vašeg doma. Od dečije sobe do kuhinje, od kupatila do dnevne sobe, ova polica pruža beskrajne mogućnosti korišćenja. Može se koristiti za odlaganje igračaka, sitnica, voća, povrća, brašna i mnogo toga.

Osim svoje praktičnosti, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF se ističe svojim elegantnim dizajnom. Jednostavne linije ove police čine je izuzetno privlačnom, prilagodljivom svakom stilu uređenja prostora. Zbog svog atraktivnog dizajna, ova polica ne samo da organizuje vaš prostor već i dodaje dozu sofisticiranosti.

Osim toga, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF je dizajniran tako da se lako kombinuje sa drugim policama istog modela. To znači da možete kreirati svoj lični custom deo sa policama koje se mogu spajati sa leve ili desne strane. Ova fleksibilnost omogućava vam da prilagodite policu vašim potrebama i prostornim uslovima.

Uz Drvenu polica sa 2 korpe BASKET SHELF, vaš dom će zračiti organizacijom, funkcionalnošću i besprekornim stilom. Ova drvena polica sa 2 korpe će se brzo uklopiti u vaš životni prostor, pružajući vam savršeno rešenje za skladištenje i uređenje.

Razmak između polica od 23cm predstavlja pažljivo promišljen detalj koji omogućava efikasno organizovanje prostora na ovoj izuzetno praktičnoj drvenoj polici sa 2 korpe, poznatoj kao Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF. Ova razdaljina omogućava smeštaj predmeta različitih veličina, pružajući dovoljno prostora za knjige, ukrase, male aparate ili bilo koje druge stvari koje želite uredno organizovati.

Same korpe, dimenzija 39x21cm sa dubinom od 10cm, predstavljaju idealno rešenje za skladištenje manjih predmeta. Ove korpe su prilagođene da zadovolje različite potrebe, bilo da se koriste za sortiranje sitnica u kuhinji, odlaganje kozmetičkih proizvoda u kupatilu ili čak čuvanje dečijih igračaka u dečijoj sobi. Dubina korpi dodatno pridonosi kapacitetu skladištenja, čuvajući vaše stvari na sigurnom i pristupačnom mestu.

Kombinacija drveta i plastike na ovoj polici stvara harmoničan spoj izdržljivosti i estetike. Drvo donosi toplinu i prirodan izgled, dok plastika garantuje dugotrajnost i lako održavanje. Ova paleta materijala čini Drvenu polica sa 2 korpe BASKET SHELF  svestranom i prilagodljivom za različite prostorne i funkcionalne zahteve.

Ono što ovu policu izdvaja iz mnoštva je jednostavan proces sklapanja. Bez potrebe za komplikovanim alatima ili šrafovima, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF se montira brzo i jednostavno uz pomoć praktičnih plastičnih nastavaka. Ovaj inovativni sistem omogućava korisnicima da uživaju u prednostima ove police bez potrebe za dodatnim alatima, štedeći vreme i olakšavajući proces postavljanja.

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF ne samo da pruža rešenje za organizaciju, već i ističe se svojom lakoćom sastavljanja i demontiranja. Ova karakteristika čini ovu policu prilagodljivom za promene u rasporedu prostora ili potrebama korisnika. Bez brige o komplikovanim postupcima, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF postavlja se sa lakoćom, čineći je savršenim dodatkom svakom domu.

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF je kompletno rešenje za organizaciju prostora koje donosi 2 ravne police i 2 izuzetno praktične korpe, obezbeđujući funkcionalnost bez kompromisa na stilu. Ova univerzalna polica nudi brojne mogućnosti upotrebe, čineći je savršenim dodatkom za različite prostorije u vašem domu.

Sa 2 ravne police, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF pruža dovoljno prostora za postavljanje knjiga, ukrasa ili drugih predmeta koji vam trebaju na dohvat ruke. Ove police su idealne za organizaciju stvari koje želite da budu vidljive i pristupačne, čineći ih pogodnim izborom za dnevnu sobu, radnu sobu ili bilo koji prostor gde želite naglasiti estetiku i funkcionalnost.

Dodatna vrednost dolazi u obliku 2 izuzetno praktične korpe koje se lako izvlače. Ove korpe su optimalne za skladištenje manjih predmeta, poput igračaka u dečijoj sobi, kozmetičkih proizvoda u kupatilu ili voća, povrća, brašna i drugih namirnica u kuhinji. Njihova izuzetna funkcionalnost čini Drvenu policu sa 2 korpe BASKET SHELF idealnim rešenjem za održavanje reda u različitim delovima doma.

Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF je takođe dizajniran s ciljem da bude vizuelno privlačan, čime se otvaraju beskrajne mogućnosti u vezi sa postavljanjem. Ova univerzalna polica može poslužiti ne samo kao organizacioni element već i kao ukras u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, pa čak i u ostavi. Njene jednostavne linije i paleta materijala doprinose eleganciji i prilagodljivosti u svakom okruženju.

Jedna od ključnih prednosti Drvene police sa 2 korpe BASKET SHELF je njegova svestranost. Mogućnosti upotrebe ove police su zaista beskrajne, a vi imate slobodu da je prilagodite svojim potrebama i stilu uređenja. Njena fleksibilnost omogućava vam da je koristite kao samostalnu jedinicu ili je kombinujete sa drugim policama istog modela, stvarajući tako jedinstvene konfiguracije koje odgovaraju vašim specifičnim zahtevima.

Uz Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF, vaš dom postaje mesto organizacije, elegancije i praktičnosti. Ova univerzalna polica je savršeno rešenje koje objedinjuje estetiku i funkcionalnost, pružajući vam prostor u kojem ćete uživati.

Jedna od ključnih karakteristika dizajna Drvene police sa 2 korpe BASKET SHELF police je njena modularnost, koja omogućava korisnicima da kreiraju sopstveni personalizovani prostor sa policama koje se lako kombinuju sa drugim policama istog modela. Ovaj inovativni pristup omogućava vam da prilagodite organizaciju svog prostora prema specifičnim potrebama i prostornim uslovima.

Ova polica je dizajnirana s posebnim naglaskom na mogućnostima kombinovanja. Sa sposobnošću spajanja sa leve ili desne strane, Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF vam pruža slobodu da kreirate dinamične i funkcionalne aranžmane u vašem domu. Bilo da želite postaviti više polica u nizu ili ih postaviti kao samostalne jedinice, ova fleksibilnost vam omogućava da stvorite prostor prema svojim jedinstvenim potrebama i estetskom senzibilitetu.

Jednostavne linije dizajna ove police dodatno naglašavaju njen sofisticirani izgled. Ova jednostavnost u dizajnu omogućava joj da se lako uklopi u različite stilove uređenja prostora, bez obzira na to da li je vaš dom uređen u modernom, klasičnom ili eklektičnom stilu. Elegantnost Drvene police sa 2 korpe BASKET SHELF police doprinosi harmoničnom vizuelnom doživljaju svakog prostora.

Osim estetskog aspekta, važno je napomenuti da jednostavne linije ne kompromituju funkcionalnost. Svaka polica i korpa su i dalje prilagođene praktičnosti i jednostavnom pristupu. Ovaj balans između estetike i funkcionalnosti čini BASKET SHELF police odličnim izborom za sve one koji traže nešto više od obične police.

Uz BASKET SHELF, vaš dom postaje organizovan, praktičan i estetski privlačan prostor. Ova polica ne samo da zadovoljava vaše organizacione potrebe već i podiže estetski nivo vašeg doma. Sa mogućnostima prilagođavanja i kombinovanja,Drvena polica sa 2 korpe BASKET SHELF vam pruža alat za stvaranje prostora koji je savršeno prilagođen vašem životnom stilu i ukusu.

 

Korpa