Money Planet

790.00 rsd 659.00 rsd bez PDV-a

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: mp3950582 Kategorije: , , ,

Dimenzije kutije : 28 x 28 x 4 cm
Dimenzija tabele : 54 x 44 cm
Moneyplanet je društvena igra za 2 do 6 igrača. Komplet se sastoji od table za igranje, dve kartonske trake sa kartonskim žetonima, listića, kartica, šest plastičnih pijuna, dve kocke, dva plastična automobila i velikih i malih plastičnih kućica. U osnovi je igra koja se bavi učenjem kako da pravilno raspolažete sredstvima kako bi pobedili u igri.
Pravila igre – maksimalan broj igrača u igri je 6. Bankar može biti jedan od igrača ili posebno lice. Na početku igre se na označenim mestima na tabli stave kartice dobra prilika i rizik tako da natpisi budu okrenuti prema tabli. Svaki igrač izabere svoju figuru i od banke početni kapital. Igru započinje igrač koji , bacajući dve kocke , dobije najveci zbir. Prvi igrač se pomera za onoliko polja koliko je poena dobio i izvršava obaveze vezane za polje, a zatim predaje kockice igraču levo od sebe. Ako igrac prilikom bacanja kockica dobije dva ista broja , pomera svoju figuricu za određeni broj polja a zatim baca ponovo. Ukoliko igrač tri puta uzastopno dobije iste brojeve upada direktno u šaht. Svaki put kada igrač predje preko polja start banka mu isplaćuje 20.000 i zarade za rudnike i naftne bušotine koje su navedene na karticama . Za svako zemljište se posebno dobijaju pare.
-zaustavljanje na slobodnoj imovini
-zaustavljanje na tudjoj imovini
-dobra prilika i rizik
-crni fond
Budzet
-šaht
-infrastruktura
-KREDIT
-taxi stanice
-bankrot i pobeda
Postoje dva načina na koje igrac može doci do pobede, prvi je da svi igraci bankrotiraju sem jednog koji je pobednik u igri. Drugi nacin je da dodje do bankrota banke. Tada je pobednik igrač koji u momentu bankrota banke ima najvise para.

Proizvođač

Proizvodjac: Megaplast, Srbija

Težina 0.00000000 kg