fbpx

WC ŠOLJA -edukativna zvučna noša, boja: BELA

, ,

WC ŠOLJA -edukativna zvučna noša, boja: BELA

2,890.00 rsd 2,409.00 rsd bez PDV

Šifra proizvoda: BK070517 Kategorije: , ,

Dostupnost: Na zalihama

Dimenzije: 28 x 39 x 38cm
Materijal: Polipropilen
Dečija noša u obliku wc šolje sa zvučnim efektom puštanja vode.
Zasigurno će ovo biti omiljena igračka vašeg deteta a pritom izuzetno korisna. Dete će uz igru potpuno ovladati korišćenje wc šolje i mnogo lakše izaći iz pelena. Unutrašnji deo naše se vadi pa se nosa nakon obavljene nužde lako prazni i lako se održava.
Na dnu nose nalazi se guma koja sprečava proklizavanje. Sa strane se nalazi držač toalet papira. U sklopu nose nalazi se i imitacija vodomotlica sa dugmetom na vrhu koje kad se pritisne čuje se zvuk puštanje vode.

Dečija noša u obliku WC šolje je posebna vrsta noše koja je namenjena deci tokom procesa odvikavanja od pelena i učenja korišćenja toaleta. Ove noše su dizajnirane da budu privlačne deci kako bi se osećala udobno i motivisano tokom procesa obuke.

Izrađene od čvrste  plastike i dostupne su u više boja. Ove noše imaju i dodatne funkcije poput zvučnih efekata ili spremnika za pražnjenje, kako bi dodatno podstakle dete da koristi nošu.

Kada je dete spremno za odvikavanje od pelena, važno je da se podrži i ohrabri tokom celog procesa. Postavljanje dečije noše u obliku WC šolje može biti zabavno i korisno sredstvo za podsticanje deteta da koristi toalet, ali svako dete je jedinstveno i zahteva drugaciji pristup.

Uvek je važno da roditelji budu strpljivi i pruže podršku detetu tokom ovog važnog prelaznog perioda

 

Težina 0.20000000 kg
Boja

, ,

Proizvođač

Proizvođač IRAK, Poreklo Turska , Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa