fbpx

DIABLO kanta za smeće sa pepeljarom

,

DIABLO kanta za smeće sa pepeljarom

2,990.00 rsd 2,492.00 rsd bez PDV

Plastična kanta za smeće visine 80 cm s ugrađenom pepeljarom za cigarete može biti odličan dodatak za firme i preduzeća kako bi se održavao čist i uredan ulazni prostor. Evo nekoliko mogućih primena za ovakvu kantu:

  1. Održavanje čistoće: Kanta može služiti kao mesto gde zaposleni i posetioci mogu odbaciti smeće i opuške cigareta pri ulasku u firmu ili preduzeće. Ovo pomaže u očuvanju čistoće i urednosti ulaza.
  2. Zaštita okoline: Ugrađena pepeljara smanjuje rizik od bacanja opušaka na tlo, što može biti štetno za okolinu. Otpad iz kante se lakše može prikupljati i pravilno zbrinjavati.
  3. Smanjenje požara: Pepeljara na vrhu kante omogućava sigurno gašenje cigareta i sprečava potencijalne požare koji bi mogli nastati usled bacanja opušaka na tlo.
  4. Brendiranje: Firma može personalizovati kantu s vlastitim logotipom ili porukom kako bi dodala profesionalan izgled svom ulaznom prostoru i pojačala prepoznatljivost brenda.
  5. Pridržavanje higijenskih standarda: Ova kanta može pomoći u održavanju higijene i smanjenju smeća na ulaznom prostoru, što je posebno važno za firme koje se bave uslugama ili dočekuju posetioce.
Šifra proizvoda: GPDIA Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

DIABLO kanta za smeće sa pepeljarom

Dimenzije: 30x30x80cm
Materijal: Polipropilen

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Proizvodnja MNG Gogic DOO , Indjija,Srbija

Korpa