fbpx

Dekorativni poslužavnik Marble

, ,

Dekorativni poslužavnik Marble

1,990.00 rsd 1,659.00 rsd bez PDV

Dekorativni poslužavnik Marble

Domenzije : prečnik 25 cm

Visina ručki : 4 cm / rub 1cm

Šifra proizvoda: dc85511 Kategorije: , , Oznake: , ,
Dekorativni poslužavnik Marble – Elegancija i funkcionalnost u svakom kutku vašeg doma

Kada je reč o unapređenju enterijera i dodavanju funkcionalnih elemenata koji istovremeno služe kao dekorativni detalji, Dekorativni poslužavnik Marble predstavlja savršen spoj. Elegantne linije, prirodne boje mermera i zlatni detalji čine ga neodoljivim dodatkom svakom domaćinstvu, a njegove impresivne tehničke karakteristike doprinose praktičnosti u svakodnevnoj upotrebi.

Pogledajmo prvo njegove dimenzije. Sa prečnikom od 25 cm, ovaj okrugli poslužavnik pruža dovoljno prostora za serviranje pića, meza ili desertnih zalogaja. Iako možda deluje skromno, visina ruba od 1 cm igra ključnu ulogu u održavanju sadržaja poslužavnika sigurnim i netaknutim. Ova visina je sasvim dovoljna da zadrži prolivene tečnosti unutar poslužavnika, smanjujući rizik od nereda i prosipanja. Ručke visine 4 cm, s druge strane, omogućavaju lako i sigurno prenošenje, čak i kada je poslužavnik pun.

Ono što ovaj poslužavnik zaista izdvaja od drugih je njegova čvrsta metalna konstrukcija. Njegova stabilnost osigurava da će poslužavnik stajati čvrsto čak i na mekim površinama poput kreveta ili sofe. Ovo je osobito korisno za one trenutke kada želite uživati u doručku u krevetu ili poslužiti osveženje dok gledate film.

Dizajnerski, Dekorativni poslužavnik Marble je pravo umetničko delo. Inspirisan prirodnim tonovima i šarama mermera, dostupan je u dve prelepe boje: beloj i crnoj. Ove klasične boje, u kombinaciji sa zlatnim ramom, lako se uklapaju u različite estetske stilove, dodajući notu sofisticiranosti i elegancije svakom prostoru.

Zamislite kako bi ovaj poslužavnik izgledao na vašem stolu, prekriven svetlucavim čašama i ukusnim zalogajima, ili na kamenom pultu sa svežim cvećem i aromatičnim svećama. Osim što je estetski prijatan, pruža i funkcionalnost koju svaka domaćica ceni.

U zaključku, Dekorativni poslužavnik Marble nije samo običan predmet u vašem domu. To je izraz stila, elegancije i praktičnosti. Sa njim, svaki trenutak postaje poseban, a svakodnevne rutine dobijaju novu dimenziju luksuza i komfora.

Boja

,

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa