fbpx

Dečiji tepih 80×200 GRAD

,

Dečiji tepih 80×200 GRAD

2,390.00 rsd 1,992.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 80×140 GRAD

Tepih za decu dimenzije 80×140 .

Ima odozdo gumiran deo koji sprečava klizanje.

Dečiji tepih 80x140 GRAD tepih za decu saobracaj tepiz za decu autostaza
Dečiji tepih GRAD tepih za decu saobracaj tepiz za decu autostaza

Nema na zalihama

Dečiji tepih 80×200 GRAD – Učenje Kroz Igru i Bezbednost U Saobraćaju

 

Deca su prirodni istraživači sveta oko sebe, a Dečiji tepih 80×200 GRAD je osmišljen kao savršeno sredstvo koje podržava njihov radoznali duh. Ovaj kvalitetan tepih nije samo obično mesto za igru; to je interaktivno okruženje koje se brine o dečijem razvoju na više nivoa. U fokusu je kombinacija edukacije i zabave, stvarajući prostor gde deca mogu istraživati i učiti o svetu saobraćaja na bezbedan i uzbudljiv način.

Zašto baš tepih za decu saobraćaj ? 
  1. Realistične Aplikacije Grada: Dečiji tepih 80×200 GRAD ne samo da prikazuje gradsku scenu, već i omogućava deci da se potpuno urone u tu stvarnost. Realistične aplikacije grada sa detaljno oslikanim zgradama, drvoredima i parkiralištima čine da svaka igra postane avantura istraživanja.
  2. Raskrsnice i Semafori: Sama arhitektura tepiha naglašava važnost saobraćajnih pravila. Dečija igra se razvija na raskrsnicama sa jasno označenim putanjama, dok semafori pružaju osnovno razumevanje funkcionisanja saobraćaja. Ovaj interaktivni aspekt igre pomaže deci da razvijaju koordinaciju pokreta i sposobnost donošenja odluka.
  3. Auto Staze za Decu: Posebno istaknute auto staze postaju putanje za male automobile, čime se podstiče motorički razvoj dece. Igranje sa malim vozilima ne samo da je zabavno već i pomaže u razvijanju finih motoričkih veština, kao i razumevanja prostora i udaljenosti.
  4. Sigurnost i Kvalitet Materijala: Dečiji Tepih GRAD je izrađen s posebnom pažnjom prema dečijem razvoju. Gornji sloj tepiha je mekan na dodir, pružajući udobnost tokom igre, dok je donja strana gumirana kako bi se sprečilo proklizavanje i obezbedila stabilnost. Bezbednost je uvek na prvom mestu.
Tepih za decu autostaza : Značaj Učenja Kroz Igru:

Dečiji Tepih GRAD postavlja temelje za rastući um, pružajući deci priliku da razvijaju kritičko razmišljanje, koordinaciju pokreta i socijalne veštine kroz igru. Kroz simulaciju saobraćajnih situacija, deca ne samo da uče o pravilima puta već i grade svest o odgovornosti i sigurnosti.

Otvor za Istraživanje: Dečiji Tepih GRAD nije običan tepih – to je prozor u svet saobraćaja, postavljen s ciljem da deca ne samo uživaju u igri već i da stvaraju temelje za razumevanje odgovornog ponašanja u saobraćaju. Sa pažljivo osmišljenim detaljima, ovaj tepih postaje prostor za otkrivanje, učenje i igru.

Motorički Razvoj Kroz Igru sa Malim Automobilima: Dok deca voze male automobile po tepihu, neprimetno razvijaju svoje motoričke veštine. Upravljanje vozilima po stazama, okretanje na raskrsnicama i zaustavljanje na semaforima postaju vežbe koje poboljšavaju koordinaciju pokreta, preciznost i spretnost. Ovaj tepih ne samo da pruža prostor za kretanje već i podstiče fizički razvoj mališana kroz igru.

Osnovna Znanja o Pravilima Saobraćaja: Semafori, raskrsnice i situacije na tepihu postaju virtuelna učionica u kojoj deca stiču osnovna znanja o pravilima saobraćaja. Kroz igru, deca postaju svesna važnosti crvenog, žutog i zelenog svetla na semaforu, učeći kada treba zaustaviti svoje automobile, a kada nastaviti vožnju. Raznovrsne situacije na tepihu simuliraju stvarne uslove na putu, čime se deca pripremaju za buduće izazove u saobraćaju.

Interaktivno Iskustvo za Podsticanje Mašte i Kreativnosti: Dečiji Tepih GRAD ne nudi samo mehaničko ponavljanje pravila; on podstiče interaktivno iskustvo koje hrabri maštovito razmišljanje i kreativnost. Deca su podstaknuta da stvaraju vlastite priče, rešavajući izazove na putu ili kreirajući svoje putešestvije kroz grad. Ova sloboda igre pomaže deci da izraze svoju maštovitost, razvijajući istovremeno kritičko razmišljanje i sposobnost rešavanja problema.

Ovaj tepih za decu nije samo edukativan već i praktičan. Sa gornje strane, bogat je detaljima koji oživljavaju gradsku scenu, dok je donja strana gumirana kako bi se sprečilo proklizavanje i obezbedila stabilnost tokom igre. Bezbednost je na prvom mestu, omogućavajući roditeljima da budu bezbrižni dok se njihova deca zabavljaju i uče.

Dečiji Tepih GRAD donosi radost u učenje, pružajući deci nezaboravno iskustvo saobraćajnog sveta. Ova auto staza za decu nije samo tepih za igru, već i sredstvo koje podstiče odgovorno ponašanje i razvoj ključnih veština. Sa semaforima, raskrsnicama i jasnim putanjama, tepih postaje mini grad u kojem deca ne samo da igraju već i uče o saobraćaju.

Dečiji Tepih 80×140 GRAD je više od običnog tepiha za igru; to je prozor u svet saobraćaja gde se učenje pretvara u zabavu. Kvalitetan dizajn, bezbednost i edukativne vrednosti čine ovaj tepih neophodnim dodatkom svake dečje sobe. Podarite svojoj deci iskustvo učenja kroz igru, podstaknite njihovu maštu i razvoj veština uz Dečiji Tepih GRAD – mesto gde se svaka igra pretvara u avanturu.

Ukoliko ste zainteresovani za isti ovakav tepih ali manji , klinite OVDE .

Ukoliko želite da pogledate našu ponudu tepiha, klinkite OVDE

 

Proizvođač

Balina doo

Možda će vam se svideti …

Korpa