fbpx

Dečiji tepih 80×200 DEVOJČICE

,

Dečiji tepih 80×200 DEVOJČICE

2,690.00 rsd 2,242.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 80×200 DEVOJČICE

Tepih za decu dimenzije 80×200 cm

Za ovaj proizvod dostava je BESPLATNA

Dečiji tepih 80x200 DEVOJČICE TEPIH ZA DECU , veći tepih

 

Šifra proizvoda: bal150-d Kategorije: , Oznake: , ,

Nema na zalihama

Dečiji tepih 80×200 DEVOJČICE – Bezbednost i Šarm U Vašem Domu

 Dečiji tepih 80x200 DEVOJČICE TEPIH ZA DECU , veći tepih

Dopustite da dečija soba postane prostor bezbrižnosti i igre uz naš Dečiji tepih 80×200 Ovalni DEVOJČICE. Ovaj šarmantni tepih nije samo estetski dodatak već i pažljivo osmišljen prostor za igru, učenje i maštovite avanture.

Sa aplikacijom 3 živopisne devojčice, tepih za decu  postaje interaktivno igralište gde mališani mogu razvijati svoje kreativne veštine. Dimenzije od 80×200 čine ga idealnim za postavljanje u središte dečije sobe, pružajući udoban i inspirativan kutak za svakodnevne aktivnosti.

Ono što ovaj tepih izdvaja je pažljivi izbor materijala. Svaki detalj je razmotren kako bi pružio maksimalnu udobnost i sigurnost vašem detetu. Uz mekane teksture koje mame na dodir, dete će osećati toplinu i sigurnost dok istražuje svet oko sebe.

Gumirano dno je ključni element bezbednosti. Pruža čvrsto prianjanje na pod, sprečavajući proklizavanje čak i tokom najživahnijih dečijih igara. Bez obzira na aktivnost, ovaj tepih će ostati na mestu, omogućavajući bezbedno istraživanje sveta i učenje kroz igru.

Održavanje tepiha postaje lakoća. Gornja glatka površina omogućava brzo čišćenje i održavanje higijene. Samo ga stavite u mašinu za veš na 30 stepeni i tepih će zablistati kao nov. Ova jednostavna rutina čišćenja ne samo da čuva tepih u besprekornom stanju, već vam omogućava i više vremena za posebne trenutke sa svojim mališanima.

Neka vaša dečija soba postane mesto gde se svaki detalj brine o sreći i razvoju vašeg deteta. Sa Dečiji tepih 80×200 DEVOJČICE, stvaramo prostor gde bezbednost susreće šarm, omogućavajući vašem detetu da raste u srećnom i podsticajnom okruženju. Obezbedite svoj tepih sada i dopustite da svaki trenutak bude poseban.

Svestranost koja Otvora Nova Vrata Avanturama: Dečiji tepih 80×200 Devojčice

 

Ovaj tepih nije samo estetski dodatak dečijoj sobi, već se transformiše u svestran komad koji prati vašu porodicu gde god da krenete. Sa svojom jedinstvenom sposobnošću da se koristi kao prostirka, postaje neizostavan deo svakodnevnog života.

Prostirka koja ide tamo gde vi idete – to je obećanje koje Dečiji tepih 80×200  DEVOJČICE ispunjava. Dimenzije od 80×200 čine ga savršenim saputnikom za piknike, izlete u prirodu ili čak za jednostavno opuštanje na terasi. Svestranost ovog tepiha znači da se prilagođava svim prostorima, čineći svaki trenutak posebnim.

Ali to nije sve. Ova svestranost seže i korak dalje. Dečiji Tepih nije prepreka ni kada je reč o igri na otvorenom. Njegova izdržljivost i otpornost na vlagu omogućavaju vam da ga koristite čak i na vlažnoj travi, čime se otvaraju nova vrata avanturama u dvorištu. Vaši mališani mogu uživati u igri napolju tokom toplih dana, a vi možete biti sigurni da je gumirano dno obezbedilo stabilnost i bezbednost na svakoj površini.

Gumirano dno, osim što pruža bezbednost, takođe čini ovaj tepih otpornim na vlagu. To znači da ne morate da brinete o tome da li će trajača vlažnom travom ili kapanjem soka. Vaša porodica može uživati u svakom trenutku, bilo unutar kuće ili u prirodi, uz osećaj sigurnosti i udobnosti koje pruža Dečiji tepih 80×200  DEVOJČICE.

Započnite svoje avanture i obogatite svakodnevni život ovim svestranim tepihom koji se prilagođava vašem ritmu. Ne zaboravite da svaki trenutak može biti poseban uz Dečiji Tepih koji prati ritam vaše porodice. 🌿👶🏡

Veću ponudu tepiha pogledajte OVDE 

 

 Dečiji tepih 80x200 DEVOJČICE TEPIH ZA DECU , veći tepih

 

Proizvođač

Balina doo

Korpa