fbpx

Dečiji tepih 60×150 JEDNOROG

,

Dečiji tepih 60×150 JEDNOROG

1,490.00 rsd 1,242.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 60-150 JEDNOROG

Tepih za decu dimenzije 60-150 cm

Za ovaj proizvod dostava je besplatna!

Šifra proizvoda: bal148 Kategorije: , Oznake: , ,

Nema na zalihama

Dečiji tepih 60×150 JEDNOROG – mala oaza u svakom prostoru!

Dobrodošli u čarobni svet igre i učenja sa našim dečijim tepihom veličine 60×150, ukrašenim nežnim pastelnim bojama i prelepom aplikacijom jednoroga! Naš tepih je savršen dodatak svakoj dečijoj sobi, pružajući mališanima sigurno i udobno mesto za istraživanje i zabavu.

Specifikacije Tepiha:

  • Veličina: 60×150 cm
  • Dizajn: Jednorog i vesela školica
  • Boje: Nežne pastelne nijanse
  • Materijal: Visokokvalitetni materijali koji garantuju dugotrajnost
  • Bezbednost: Gumeni delovi na donjoj strani sprečavaju proklizavanje

Čarolija Jednoroga: Oplemenite Svaki Kutak Dečije Sobe

Zamislite svet u kojem svaka dečija soba postaje magično utočište, ispunjeno čarolijom i veseljem. Naš Dečiji tepih 60×150 , ukrašen nežnim pastelnim bojama i prelepom aplikacijom jednoroga, unosi dozu čarolije u svaki kutak prostora namenjenog najmlađima.

Magičan Dizajn: Aplikacija jednoroga nije samo ukras na tepihu; to je putokaz ka svetu mašte. Kroz nježne pastelne nijanse i jedinstvenu kombinaciju boja, naš tepih podstiče maštovitu igru i budi sanjar u svakom detetu. Svaki detalj, pažljivo osmišljen, stvara atmosferu bajke koja će oplemeniti svaki trenutak proveden na tepihu.

Idealan Mekani Poklon: Naš Dečiji Tepih nije samo dekoracija za sobu; to je idealan mekani poklon za svaku malu princezu. Sa svojom mekoćom koja mazi stopala i čarobnim dizajnom koji budi maštovitost, ovaj tepih postaje omiljeni kutak za igru, čitanje priča ili opuštanje. Ujedno, predstavlja i divan dodatak dečijem kutku za učenje i rast.

Sigurnost i Toplina: Gumeni delovi na donjoj strani tepiha ne samo da sprečavaju proklizavanje, već pružaju i dodatni osećaj sigurnosti. Vaša mala princeza može slobodno istraživati svoj magični svet, znajući da je okružena toplinom i udobnošću svog posebnog tepiha.

Dimenzije Savršenstva: Sa dimenzijama 60×150 cm, naš tepih se lako uklapa u svaki kutak dečije sobe. Njegova praktičnost ne samo da omogućava bezbrižnu igru već čini i prelep poklon koji će rasti zajedno sa svakim korakom vaše male princeze.

Ovo nije samo tepih. Ovo je putovanje u svet mašte, toplote i bezbednosti. Naš Dečiji Tepih 50×80 sa jednorogom predstavlja idealan mekani poklon za svaku princezu koja sanja o čarobnim trenucima u svom prostoru. Neka svetlost svakog dana vaše princeze bude obasjana magijom našeg tepiha. Osmislite svaki trenutak s ljubavlju i čarolijom!

Igrajte i Učite Uz Naš Tepih za decu!: Inspirativna Školica Za Magične  Aktivnosti

 

Zamislite miris sveže kiše kako lagano pada napolju, a vaša mala avanturistička duša oseća uzbuđenje u igri i učenju unutar sigurnosti sopstvenog doma. Naš Dečiji Tepih 60×150 sa jednorogom postaje ne samo prostor za igru već i sjajan alat za učenje, stvarajući jedinstveno iskustvo koje podstiče razvoj maštovitosti i kreativnosti kod vaših mališana.

Školica koja Oživljava Maštu: Na tepihu je nacrtana simpatična školica koja postaje prozor u svet znanja i otkrića. Kada napolju pada kiša, a boravak na otvorenom postaje izazovan, naš tepih postaje idealno mesto za avanturu u učenju. Mališani mogu istraživati, učiti nove stvari i razvijati svoju maštovitost dok su potpuno suvi i sigurni.

Učenje Kroz Igru: Ovaj Dečiji Tepih 60×150 ne samo da pruža meko tlo za igru, već podstiče i učenje kroz igru. Kroz interakciju sa simpatičnom školicom, deca razvijaju fine motoričke veštine, uče brojeve, oblike i boje, te istražuju osnove slova i brojeva na zabavan način. Učenje postaje avantura ispunjena smehom i radosti.

Sigurno Okruženje za Razvoj: Dok kiša tiho udara prozore, deca će uživati u svom sigurnom kutku. Gumeni delovi na donjoj strani tepiha obezbeđuju stabilnost, dok deca slobodno istražuju i uče na mekom i prijatnom tepihu.

Dimenzije tepiha od 60×150 cm pružaju dovoljno prostora za igru, učenje i maštovite avanture. Ovaj tepih postaje centralna tačka dečije sobe, mesto gde se igra pretvara u nezaboravno iskustvo razvoja i učenja.

Kada kiša pokuca na prozor, naš Dečiji Tepih 60×150  postaje oaza zabave i učenja. Omogućava deci da ostanu aktivna, kreativna i znatiželjna, pružajući im sigurno okruženje unutar kojeg mogu razvijati svoje potencijale. Ovaj tepih čini učenje neodoljivom avanturom, čak i kada su kapljice kiše najglasnije. Otkrijte čuda učenja kroz igru uz naš Dečiji Tepih 50×80 sa jednorogom!

 

Ukoliko ste zainteresovani za više tepiha kliknite OVDE

Ako vam treba namestaj za dečiju sobu, klinite OVDE 

 

Korpa