fbpx

Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM

,

Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM

1,290.00 rsd 1,075.00 rsd bez PDV

Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM

Dimenzije : 60×120

Dostava za ovaj artikal je besplatna!

Dečiji tepih 60x120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih
Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih
Šifra proizvoda: bal147-ss Kategorije: , Oznake: , , ,

Dostupnost: Na zalihama

Dečiji tepih 60×120 Sunčev sistem – neka krene vaša nova avantura!
Dečiji tepih 60x120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih
Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih

Dečiji tepih 60×120 Sunčev sistem je ne samo funkcionalan dodatak dečijoj sobi, već i vrhunski edukativni alat koji će podstaći maštu vašeg mališana i pružiti mu fascinantan svet svemira. Ovaj šarmantni tepih ne samo da je estetski privlačan, već ima i obrazovnu dimenziju koja će decu motivisati da istražuju i uče.

Dimenzije i Materijal: Tepih dimenzija 60×120 cm idealan je za dečje prostorije, pružajući udobnost i toplinu pod nogama. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji garantuju dugotrajnost i lako održavanje. Odozdo je gumiran, što znači da je siguran i stabilan, pružajući dodatnu zaštitu od proklizavanja.

Dizajn Sunčevog sistema: Na ovom tepihu, svaki centimetar prostora predstavlja pravu malu planetu. Vaš mali istraživač će se oduševiti istraživanjem različitih planeta, njihovih meseca i fascinantnih detalja. Svaka planeta ima svoje ime jasno napisano pored nje, čineći ovaj tepih i edukativnim i dekorativnim elementom.

Edukativna Vrednost: Dečiji tepih Sunčev sistem pruža neverovatnu priliku da se deci prenese znanje o svemiru na interaktivan način. Dok deca šetaju po tepihu, mogu istraživati različite planete, učeći o njihovim karakteristikama, redosledu i odnosima. Ovaj edukativni aspekt podstiče radoznalost i razvija ljubav prema učenju.

Igra Svemirskih Istraživača: Zamislite kako vaše dete postaje hrabri svemirski istraživač koristeći ovaj tepih kao polaznu tačku za svoje avanture. Neka se dete igra uloge astronauta ili svemirskog istraživača, koristeći igračke koje predstavljaju svemirske brodove, rakete i vanzemaljce.

Deca mogu stvarati razne scenarije, putovati od planete do planete, istraživati njihove tajne i interagovati sa zamišljenim vanzemaljcima. Ova igra potiče kreativnost, razvija maštovite veštine i podstiče razumevanje svemira na način prilagođen dečjem uzrastu.

Prednosti Gumiranog Donjeg Sloja: Gumirani donji sloj tepiha pruža dodatnu sigurnost, sprečavajući proklizavanje i padanje. To je posebno važno u dečijim sobama gde se često igraju i provode vreme na podu. Bezbednost je na prvom mestu, a ovaj tepih pruža roditeljima mir uma dok deca uživaju u svojim svemirskim avanturama.

Dečiji tepih 60×120 Sunčev sistem nije samo praktičan dodatak prostoru vašeg deteta, već i prozor u čarobni svet svemira. Sa kombinacijom edukativnih elemenata i prostora za igru, ovaj tepih će pružiti sate zabave, učenja i maštovitih avantura. Nabavite ga danas i omogućite svojem mališanu da započne putovanje kroz Sunčev sistem!

Ukoliko želite da pogledate našu ponudu tepiha, klinite OVDE .

Dečiji tepih 60x120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih
Dečiji tepih 60×120 SUNČEV SISTEM tepih za decu mali tepih

Proizvođač

Uvoz za Srbiju : Decorama doo, Beograd

Korpa