fbpx

Daska okretna fi 35cm

, , ,

Daska okretna fi 35cm

1,790.00 rsd 1,492.00 rsd bez PDV

Daska okretna fi 35cm
Šifra proizvoda: tp1391 Kategorije: , , ,

Dimenzije : ø35 h 3 cm

Zavrtite posluženje na dasci tako da svi lako mogu da dohvate šta god žele 😀
Okretne daske su veoma popularne upravo zbog ovog malog detalja – kad neko poželi nešto sa drugog kraja – jednostavno okrene a nemora da ustaje i da pomera sve.
Daska je napravljena od kvalitetnog drveta prečnika 40 cm i daje vam slobodu da na kreativni način maksimalno iskorstite prostor i ukrasite vaš sto.

Charcuterie je pravi hit u svetu, a polako i kod nas postaje isto toliko popularan. A kako i ne bi – daje vam mogućnost da od hrane napravite bukvalno mala umetnička dela .
Ono što izdvaja ovo predjelo od drugih je naravno njegova raznolikost i mogućnost izbora kao i sam način posluženja, koji je morate priznati veoma fotogreničan.
Ono što karakteriše dobar charcuterie jeste izbor – neka suvina, neki sir, nešto ljuto ili kiselo , nešto slatko i naravno neki krekeri ili hleb.
Što se suvine tiče – izbor je lak – samo izaberite ono što vi ili vaši gosti volite – šunku, slaninu, kobasicu, lososa … I onda to uparite sa bar 3 vrste sira , nekim maslinama ili turšijom, namazima poput kajmaka, krem sira ili ajvara…
Pripremite takođe neke slatke stvari za osveženje – kao recimo džem ili marmeladu, sušeno ili sveže voće i naravno krekere ili hlebić.
Prva stvar kod pripreme vam je možda i najbitnija – a to je izbor table – da li će biti veća ili manja, sa udubljenjima ili ne, sa činijicama pored ili ne. Ili će jednostavno biti više tabli – to najviše zavisi od toga koliko gostiju vam dolazi i koliko raznovrsno pravite. Naše table su sve iste – vrhunski kvalitet , napravljene od masivnog drveta, glatkih ivica u i toplim zemljanim tonovima – idealne za sve vrste trpeza.
Nakon odabira poslužavnika – kreće slaganje – i krenite od sira. Ono što se predlaže je da krenete od sira i da vam on bude osnova table – i gledajte da bude neparan broj vrsta sireva kako bi vizuelno izgledalo lepše. Nakon sira, savijte i dodajte suhomesnate proizvode a praznine popunite sa ostalom hranom koju ste pripremili. Na kraju dodajte krekere da upotpunite doživljaj.
Ono čega možete da se držite je naravno pravilo da što je jednostavnije to je bolje – birajte samo hranu koju volite i naravno što je šarenije biće fotogeničnije.
Ono što vam mi savetujemo je da se ne bojite ekperimentisanja i da od tvrdog sira isečete različite oblike i na taj način upotpunite vaše praznične trpeze charcuterie tablama sa recimo malim jelkicama za novu godinu ili sa zekama za uskrs.
Zaista, sa ovim predjelom mogućnosti su neverovatne – a uvek kreće sa istog mesta OD IZBORA PRAVE DASKE ZA POSLUŽENJE

Proizvođač

PROIZVOĐAČ : TITIZ , UVOZ ZA SRBIJU Trioplast - Vigo com d.o.o.

Korpa