fbpx

Bambus zidna žardinjera sa drenaznom tacnom

, ,

Bambus zidna žardinjera sa drenaznom tacnom

390.00 rsd 0.00 rsd bez PDV

Dostupna u tri boje: bela, puder roza i svetlo roza
Žardinjera namenjena za ugradnju na zid ili ogradu, ondosno bilo gde možete da je fiksirate.
Ona na tri mesta ima predviđena mesta da je drže šrafovi ili ekseri
U njoj se nalazi seprator za vodu
Plastična zidna žardinjera je vrsta cvetne saksije koja se može pričvrstiti na zid kako bi se omogućilo uzgoj biljaka na vertikalnom prostoru. Izrađena je od plastike, što je čini laganim i otpornim materijalom, idealnim za spoljnu upotrebu.
Plastične zidne žardinjere dolaze u različitim bojama pružajući raznolikost dizajna za vaš prostor. Mogu se koristiti u vrtovima, terasama, balkonima ili unutrasnjim prostorima kako bi se stvorio zeleni zid ili dodali dekorativni elementi.
Prednosti korištenja plastičnih zidnih žardinjera uključuju:
Lakoća održavanja: Plastični materijal je otporan na vremenske uslove i ne trune kao drvo. Lako se čisti i može se brzo održavati.
Lagana konstrukcija: Plastične zidne žardinjere su lagane i jednostavne za montažu, što olakšava postavljanje na zid.
Otpornost na vlagu: Plastika neće trunuti ili propadati zbog izloženosti vodi, što je važno ako ih koristite za biljke koje zahtijevaju redovno zalivanje.
Pristupačnost: Plastične zidne žardinjere često su dostupne po pristupačnoj ceni, što ih čini dobrim ekonomskim izborom.
Pri odabiru plastične zidne žardinjere važno je razmotriti veličinu i oblik koji odgovara vašem prostoru i biljkama koje planirate uzgajati. Takođe, proverite jesu li žardinjere opremljene sistemom za odvodnju kako bi se osiguralo ispravno odvođenje viška vode.
Uz pravilnu brigu i odabir odgovarajućih biljaka, plastična zidna žardinjera može dodati zelenu oazu u vaš dom ili spoljni prostor, istovremeno čuvajući prostor i dodajući estetski utisak.
Šifra proizvoda: DCV1056 Kategorije: , ,
zidna zardinjera sa drenaznom tacnom
Dimenzije: dužina 28 x 12 x 15cm
Boja

, ,

Proizvođač

Perdomo doo

Korpa