fbpx

Alat za branje plodova

, ,

Alat za branje plodova

890.00 rsd 742.00 rsd bez PDV

Uživajte u berbi voća sa našim Alatom za branje plodova. Sa ovim alatom, berba voća postaje lakša, brža i sigurnija. Dizajniran sa metalnim obručem i praktičnom kesom, ovaj alat vam omogućava da berete voće bez penjanja i rastezanja.

Sa Alatom za branje plodova, brzo ćete ubrati sve plodove, čak i one na visokim granama. Metalni obruč pruža stabilnost i sigurnost, smanjujući rizik od padanja voća.

Kesa koja dolazi uz ovaj alat omogućava jednostavno sakupljanje i skladištenje plodova. Uz ovaj alat, oštećenja plodova su minimalna, pružajući vam najkvalitetnije voće za uživanje.

Napravljen da traje, ovaj alat je izdržljiv i jednostavan za održavanje. Metalni obruč osigurava dugotrajnu upotrebu, dok je kesa laka za čišćenje.

Uložite u Alat za branje plodova danas i učinite berbu voća efikasnijom i uživajte u svežem voću bez ikakvog napora. Bez obzira da li ste ljubitelj voća, baštovan ili farmer, ovaj alat je neophodan za svaku berbu. Nabavite svoj Alat za branje plodova danas!

Dohvatite bez po muke one najzrelije plodove koji se nalaze na vrhu voćke uz pomoć ovog alata sa zemlje bez korišćenja merdevina i bez penjanja na drvo.
Po potrebi na ovaj alat možete montirati bilo koji štap ilo teleskopsku šipku koju već imate i proizvod je spreman za korišćenje.
Berite voce na bezbedniji i manje umarajuci način uz pomoć našeg alata za branje.
Šifra proizvoda: nmd19 Kategorije: , ,
Alat za branje plodova
Dimenzije: fi 14cm x 25cm
Materijal: Metal i tkanina
Korpa