fbpx

Adapter za decu baby

,

Adapter za decu baby

590.00 rsd 492.00 rsd bez PDV

Savršena Stepenica za Vašeg Malog Odraslog! 🌟

Učenje korišćenja toaleta je veliki korak za vaše dete. Naš adapter za WC šolju s rukohvatima je dizajniran da ovu važnu tranziciju učini bezbrižnom, sigurnom i udobnom.

🌈 Prava Veličina: Zaboravite na strah od prevelikih WC šolja! Naš adapter prilagođava otvor tako da je savršeno prilagođen vašem detetu.

💪 Kvalitetna Plastika: Izrađen od visokokvalitetne plastike, ovaj adapter je dugotrajan, lako se čisti i pruža optimalnu podršku za vašeg mališana.

🤗 Rukohvati za Dodatnu Sigurnost: Sa snažnim i stabilnim rukohvatima, vaše dete će se osećati sigurno svaki put kada koristi toalet. Ovi rukohvati omogućavaju malenim rukama da se čvrsto drže, smanjujući strah od klizanja ili pada.

Udobnost na Prvom Mestu: Mekana površina adaptera pruža dodatnu udobnost, čineći iskustvo korišćenja toaleta prijatnijim za vaše dete.

🌱 Podsticanje Nezavisnosti: Korišćenje adaptera nije samo pitanje udobnosti i sigurnosti. To je i sjajan način da se vaše dete ohrabri na samostalnost, podstičući ga da preuzme inicijativu u svom razvoju.

Zašto je adapter važan za vaše dete?
Osim što pruža fizičku podršku, adapter također pomaže u izgradnji samopouzdanja kod dece. Sa svakim uspešnim iskustvom, vaše dete će se osećati ponosno, spremno da preuzme nove izazove koji ga čekaju.

Neka vaš mali šampion koristi toalet sa samopouzdanjem! Odaberite naš adapter za WC šolju i gledajte kako vaše dete raste u samopouzdanju i nezavisnost

Šifra proizvoda: tp11107 Kategorije: ,

Adapter za decu

Dimenzije : 36,5 cm x 41.5 , h12 cm

dimenzije promera : 18 x 12,5 cm

Boja

,

Proizvođač

Proizvođač Trioplast Vigo com doo, Nova Pazova, Srbija

Možda će vam se svideti …

Korpa