fbpx

Sklopiva hoklica Abdik veća

,

Sklopiva hoklica Abdik veća

990.00 rsd 825.00 rsd bez PDV

Plastična hoklica na rasklapanje ima mnoge praktične primene zbog svoje prenosive i skladištene prirode. Evo nekoliko uobičajenih primena za plastične hoklice na rasklapanje:

 1. Pomoć pri sedenju: Plastične hoklice na rasklapanje često se koriste kao prenosiva sedalica za kratke pauze ili odmori na mestima gde nema dostupnih klasičnih stolica.
 2. Kampovanje: Ovo je popularna primena plastičnih hoklica na rasklapanje. Kampisti ih koriste za sedenje oko kampa, pri pripremi hrane, ili za opuštanje uz kamp vatru.
 3. Piknik i izleti: Plastične hoklice su praktične za piknik, izlete ili posete parkovima. Lako se prenose i koriste za udobno sedenje na otvorenom.
 4. Festivali i koncerti: Posetioci festivala i koncerata često koriste plastične hoklice kako bi se udobno smestili na mestima gde nema stolica ili klupa.
 5. U vrtu: Vrtlari i baštovani ih koriste za kratke odmore dok rade u vrtu, za sedenje dok zalivaju ili čiste svoj vrt.
 6. U radionici: U radionicama i garažama, plastične hoklice na rasklapanje mogu biti korisne za brze odmore i pristup alatima na nižim nivoima.
 7. Dodatno sedenje na zabavama: Na većim okupljanjima ili zabavama, plastične hoklice se mogu koristiti kao dodatna sedišta za goste.
 8. U školi ili obrazovnim ustanovama: U učionicama ili radionicama gde su potrebna dodatna sedišta, plastične hoklice se mogu koristiti kao privremeno rešenje.
 9. Kućni poslovi: Pri obavljanju kućnih poslova kao što su čišćenje ili popravke, plastična hoklica može biti korisna kao privremena stolica ili pomoć pri dostizanju teško dostupnih mesta.

Plastične hoklice na rasklapanje su praktičan i prenosiv komad nameštaja koji može olakšati različite svakodnevne aktivnosti i omogućiti udobno sedenje u različitim situacijama.

Šifra proizvoda: PDABK031 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

Sklopiva hoklica Abdik veća

DIMENZIJE : 37x32x44cm

Abdik hoklice vrlo praktične i stabilne. Izrađene od vrlo kvalitetne plastike veoma debelih i čvrstih stranica gotovo ih je nemoguće oštetiti. Kada se ne koriste sklapaju se jednim potezom i zauzimaju samo 3~4cm širine vašeg prostora.

Sklopiva hoklica brenda Abdik, koja može izdržati do 120kg, nudi praktično i stabilno rešenje za različite situacije. Evo nekoliko situacija i mesta gde biste mogli koristiti ovu hoklicu:

 1. Kuća:
  • Kuhinja: Koristite je kao pomoćnu stolicu prilikom dostizanja viših elemenata, kao što su police ili kuhinjski ormari.
  • Kupatilo: Pomaže vam da dostignete police ili ormariće u kupatilu, posebno ako su postavljeni visoko.
  • Spavaća soba: Koristite je za pristup višim policama ili ormarima.
 2. Bašta:
  • Koristite hoklicu za pristup višim mestima u vrtu, poput polica sa alatom, cveća ili održavanje visokih biljaka.
 3. Radionica ili Garaža:
  • Idealna je za dostizanje alata ili materijala koji se nalaze na visokim policama.
  • Može poslužiti kao brza i prenosiva radna stolica kada radite na nižim projektima.
 4. Piknik ili Kampovanje:
  • Sklopiva priroda hoklice čini je praktičnim rešenjem za piknike ili kampovanje. Lako je prenosiva i zauzima malo prostora kada se sklopi.
 5. Domaćinstvo:
  • Koristite je kao rezervnu stolicu kada vam je potrebno dodatno sedište za goste.
  • Pomaže prilikom čišćenja ili dostizanja visokih regala u domaćinstvu.
 6. Uređenje:
  • Upotrebite je prilikom uređenja prostora kako biste dostigli teže pristupačna mesta, kao što su visoke zavese ili lustere.
 7. Deca:
  • Dobar je pomoćnik za decu da dostignu lavabo prilikom pranja ruku ili četkanja zuba.
  • Može se koristiti kao mala stolica za decu u različite svrhe.
 8. Kancelarija:
  • U kancelarijskom okruženju može poslužiti kao privremeno sedište ili kao pomoćna stolica.

Ukratko, Abdik sklopiva hoklica nudi praktično rešenje za mnoge svakodnevne situacije, pružajući vam stabilnost i udobnost, a istovremeno je lako prenosiva i sklopiva kada nije u upotrebi.

 

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa