fbpx

Abdik sklopiva ratan hoklica – manja

,

Abdik sklopiva ratan hoklica – manja

790.00 rsd 659.00 rsd bez PDV

Plastična hoklica na rasklapanje ima mnoge praktične primene zbog svoje prenosive i skladištene prirode. Evo nekoliko uobičajenih primena za plastične hoklice na rasklapanje:

  1. Pomoć pri sedenju: Plastične hoklice na rasklapanje često se koriste kao prenosiva sedalica za kratke pauze ili odmori na mestima gde nema dostupnih klasičnih stolica.
  2. Kampovanje: Ovo je popularna primena plastičnih hoklica na rasklapanje. Kampisti ih koriste za sedenje oko kampa, pri pripremi hrane, ili za opuštanje uz kamp vatru.
  3. Piknik i izleti: Plastične hoklice su praktične za piknik, izlete ili posete parkovima. Lako se prenose i koriste za udobno sedenje na otvorenom.
  4. Festivali i koncerti: Posetioci festivala i koncerata često koriste plastične hoklice kako bi se udobno smestili na mestima gde nema stolica ili klupa.
  5. U vrtu: Vrtlari i baštovani ih koriste za kratke odmore dok rade u vrtu, za sedenje dok zalivaju ili čiste svoj vrt.
  6. U radionici: U radionicama i garažama, plastične hoklice na rasklapanje mogu biti korisne za brze odmore i pristup alatima na nižim nivoima.
  7. Dodatno sedenje na zabavama: Na većim okupljanjima ili zabavama, plastične hoklice se mogu koristiti kao dodatna sedišta za goste.
  8. U školi ili obrazovnim ustanovama: U učionicama ili radionicama gde su potrebna dodatna sedišta, plastične hoklice se mogu koristiti kao privremeno rešenje.
  9. Kućni poslovi: Pri obavljanju kućnih poslova kao što su čišćenje ili popravke, plastična hoklica može biti korisna kao privremena stolica ili pomoć pri dostizanju teško dostupnih mesta.

Plastične hoklice na rasklapanje su praktičan i prenosiv komad nameštaja koji može olakšati različite svakodnevne aktivnosti i omogućiti udobno sedenje u različitim situacijama.

Šifra proizvoda: PDABK032 Kategorije: ,

Dostupnost: Na zalihama

DIMENZIJE : 32x27x28cm

Abdik hoklice vrlo praktične i stabilne. Izrađene od vrlo kvalitetne plastike veoma debelih i čvrstih stranica gotovo ih je nemoguće oštetiti. Kada se ne koriste sklapaju se jednim potezom i zauzimaju samo 3~4cm širine vašeg prostora.

 

Težina 0.00000000 kg

Proizvođač

Poreklo Turska, Uvoznik za Srbiju: Perdomo Plast doo Beograd

Korpa